`За мен темата Ковид е като минирано поле. Около мен

...
`За мен темата Ковид е като минирано поле. Около мен
Коментари Харесай

Ирини Зикидис: За мен темата Ковид е като минирано поле

`За мен тематиката Ковид е като минирано поле. Около мен едни хора пердашат самоуверено през него с крясъци " Ваксините ни убиват ", а други крещят " Само имунизациите ще ни спасят ", без да обръщат внимание на странните обстоятелства, които избухват в лицата им.

Много ми се желае и за мен нещата да са черно-бели, с цел да мога да заема изрично страна, само че те, както постоянно, са единствено разнообразни нюанси на сивото, и аз стъпвам страхливо ту напред, ту назад`, във Facebook.
 Ирини Зикидис: Ужасява ме по какъв начин за нула време тематиката за имунизациите доби размерите на война Ирини Зикидис: Ужасява ме по какъв начин за нула време тематиката за имунизациите доби размерите на война
" Така и не привикнах със устрема на хората да примитивизират дебата. Да натъпчат всяка настояща, значима и значима тематика в своята постоянно пла...

" Може би казусът е в това, че чета прекалено много по тематиката, и колкото повече чета, толкоз повече се комплицирам. Липсата на експертни медицински познания не ми разрешава да отсея вярната от погрешната информация, и единственото, което остава в главата ми, е безпорядък и боязън. И хем пробвам да държа няколко хипотези отворени, хем се шашардисвам от изтощение и липса на твърда почва под краката си.

Ето, от една страна имаме затихващи Ковид случаи в Западна Европа, в следствие от имунизационните акции. Във Англия хората се върнаха към остарелия метод на живот, маските са благопожелание, а смъртността на 66 милионната страна е по-ниска от тази на 11 пъти по-малка България. И това се дължи единствено и само на имунизациите. И няма по какъв начин да не отчетеш тази феноменална вест и да не въздъхнеш " Слава Богу, че имаме имунизациите и че съм имунизирана. " И се апелирам това да е краят на пандемията и България най-накрая да поеме по този път.

И таман подвигна малко глава и ми поолекне на душичката, и попадам на сериозен академик от Станфорд, който е като конник на Апокалипсиса и който цитира други доста съществени учени. Според тях единствено ваксини, без няколкомесечна изолираност, са рецепта за злокобна разновидност на вируса към по-смъртоносен, и дават за образец Чили - една от най-ваксинираните страни в света, където от няколко дни се е появил нов, по-смъртоносен вирус, който покосява наред и имунизираните.

Ако тези учени се окажат прави, то до края на годината Западна Европа ще потъне в надалеч по-тежка коронавирус рецесия. Решението на този академик е единствено едно: ваксина + жестока няколкомесечна изолираност, както в Австралия и Китай. И не е антиваксър, в противен случай - парещ последовател на имунизациите, само че САМО комбинирани с изолираност. Прав ли е? Греши ли? Попитах го нов пъкъл ли ни чака, и неговият отговор беше сбит - " Да ". И, Господи, по какъв начин се апелирам да бърка, и да е просто един уплашен като мен човек.
 Зелен документ може да има даже за влизане в болница Зелен документ може да има даже за влизане в болница
Нямаме сега дефицит на свободни КОВИД кревати – както за интензивно лекуване, по този начин и за неинтензивно. За това настоя доктор Алекс...

Другото, което грубо ме унищожава, е разнопосочната информация за протоколите за лекуване на Ковид. В последна сметка ивермектинът прави ли работа? Лекари и фармацевти, с които съм говорила, са още веднъж в два тима - едните настояват, че е по-скоро нездравословен, тъй като унищожава черния дроб, а други споделят внимателно, че одобряван в първите дни на болестта, може да помогне ненапълно.

Да, обаче попадам на информация от безусловно надеждни уеб сайтове, която стои in plain sight от месеци. Това са данните за индийския щат Утар Прадеш. Населението на щата е 228 милиона души към 2020, и в случай че беше обособена страна, щеше да бъде петата по население в света. Нивото на имунизация сега е 13%, само че когато стартират да се развиват събитията, довели до тези резултати, е било 5%. Причина за този необикновен поврат е необятното въвеждане на протоколи с ивермектин, както за терапия, по този начин и за профилактика.

Прилагам един материал, който е неотдавна и задоволително добре разказва всички събития. Независимо от това, че става дума за филипинска медия, фактологията е правилна. Имам и други междинни по последователност материали от индийската преса, които се съгласуват с информацията в тази публикация. Моля, обърнете внимание на това, по какъв начин СЗО и обвързваните с нея здравни организации в Индия не са позволили потреблението на протоколите с иверктимин. Обърнете внимание също и на това, по какъв начин в последна сметка здравните управляващи в Утар Прадеш са се разбунтували и са пратили на майната си СЗО и са почнали ивермектиновата стратегия.

За мен ужасяващото е, че две години след началото на пандемията, въпросите са доста повече от отговорите. Не знам вие имате ли паник офанзиви и непрекъснато чувство за тревога - аз имам. И се усещам феноменално зле на моменти. И се апелирам това да свърши по-скоро. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР