За мъжките недостатъци ние жените вероятно можем да изпишем тонове

...
За мъжките недостатъци ние жените вероятно можем да изпишем тонове
Коментари Харесай

Мъжките недостатъци, които можем да приемем

За мъжките дефекти ние дамите евентуално можем да изпишем тонове хартия. Също толкоз е правилно обаче, че никой не е идеален, в това число и самите ние. Това е съображение да бъдем по-снизходителни към мъжа до себе си. Ала несъмнено, всичко си има избрани граници, тъй че е значимо до каква степен минусите му са допустими за нас и най-много в какви параметри са те.

Ако вашият обичан не е най-уравновесеният човек на света, това не е най-голямата неволя, стига да може да се владее, когато би трябвало. Той може да ругае другите водачи, които му лишават преимущество и изобщо нарушават разпоредбите, само че в никакъв случай не влиза в директни разправии в сходни случаи. Или пък да се ядосва гласно от неуредиците, с които е цялостен животът ни, само че когато би трябвало да резервира хладнокръвие в служебните си отношение, го прави без неточност, опонира с доводи и в цялостно успокоение.

Вашият мъж не го бива в работата вкъщи, която плаче за мъжка ръка, само че пък постоянно намира метод да реши проблемите. Не поправя персонално повредите в електрическата инсталацията, само че по най-бързия метод обезпечава експерт, който надеждно да върне комфорта у дома. И най-много може да му заплати сметката. Не може да се пребори с капещата чешма, само че още на идващия ден намира другар, който да свърши тази работа. Разбира се, в случай че се справяше персонално с всички задания, които са за „ домакински занаятчия “, още повече бихте му се възхищавали, само че нали в последна сметка е значим крайният резултат, а в тази ситуация важи правилото „ имаше проблем – няма проблем “, след намесата на мъжа ви.

Той лъже, само че единствено за дребни неща, които са без всякакво значение. По-скоро е мечтател, който обича да украсява действителността. Не приема себе си за измамник, а за човек с въображение. Ако в действителност послъгванията му са за незначителни неща, добре и вие да имате неговата позиция към този му минус, да се отнасяте даже с възприятие за комизъм към тази страна на характера му.

Разсеян е, само че не не помни в никакъв случай същински значимите за вас неща. Забравя да си прибере обувките, като си пристигна у дома, само че е безусловно невероятно да не помни датата, на която сте се срещнали и несъмнено, да даде знак за този ослепителен спомен по покъртителен метод – вечеря за двама на хубаво място, дребен подарък или просто целувка и думите, че това денят от когато е почнало неговото, вашето благополучие. Може да наподобява сантиментално, само че кое женско сърце няма да се разтопи.

Колеблив е, мъчно взема решение, само че вземе ли го един път, държи като питбул. В този случай сложното взимане на решения по-скоро е симптом за отговорно отношение към тях – че те наложително би трябвало да бъдат приведени в деяние. Това го потвърждaва и неотклонността му по определения път.

Примери могат да се дадат доста. Особено значими са освен границите, в които се простира един минус, а до каква степен от голяма важност е това качество за вас. Има неща, които човек просто не вижда, тъй като ги намира за незначителни, други може да са маловажни за множеството хора, само че за него са изключително дразнещи и напряко неприемливи. Вие, да вземем за пример, сте човек, който цени парите и умеете по този начин да организирате финансите си, че те постоянно да стигат, а той, въпреки да печели добре, е разпръснат, харчи ги за неща, които намирате за глупави, дава с лекост заеми, които не му връщат и на процедура постоянно е беден. Ако това е нещо, което ви вбесява, по-добре е да се разделите – парите постоянно ще участват в живота ни, а нито той, нито вие ще се измененията отношението си към тях. Така че не търсете съвършения мъж, а този, чиито дефекти можете да приемете с лекост и благосклонност. Всъщност, както и той вашите.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР