За мъжете сексът е единственото, което има значение. Това твърдение

...
За мъжете сексът е единственото, което има значение. Това твърдение
Коментари Харесай

3 неща, които за мъжете са по-важни от секса

За мъжете сексът е единственото, което има значение. Това изказване просто не е правилно! Защото има неща, които са по-важни за тях в интимните връзки.

Според една публикувана статистика мъжете мислят на всеки седем секунди за секс. Това са нелепости, несъмнено. Ако беше по този начин, по какъв начин въобще щяха да се концентрират върху нещо друго? Мъжете в действителност отдават значение на секса, само че не той е най-съществен за тях в една връзка. Ако следните три неща куцат, няма да се усещат добре и с най-горещата жена на света.  

1. Разбиране

Мъжът желае да бъде свестен в своята неустрашимост. В своите потребности, претекстове, цели. В идеалния случай приятелката му схваща и почита държанието му, даже да не е съвършено. За задачата той на драго сърце споделя с обичаната си – да, тъкмо по този начин, той ГОВОРИ! Отживяло факсимиле е, че мъжете бягат от дълги и откровени диалози. Стига да им подхожда ТЕМАТА, те са много разговорливи. Така да вземем за пример извънредно обичат да приказват за работата си. На интимна вечеря, прегърнати двамата на канапето, по време на разходка…  За тях е супер значимо партньорката им да демонстрира интерес към специалността им.

2. Признание

Следното факсимиле обаче е правилно: мъжете непрекъснато се стремят към самопризнание – в работата, във всекидневието, в интимната връзка. Това, несъмнено, не значи, че дамата би трябвало непрестанно да го гали по главата и да му повтаря какъв брой е популярен. Не, признанието във връзката би трябвало да е ВЗАИМНО. Не единствено когато се отнася за дреболии, като да вземем за пример вкусно сготвеното от нея ястие, само че и за жизнеопределящи неща като майчинството и бащинството. „ Скъпи, удивлявам ти се за отношението към децата! “ Такива похвали са еликсир за душата на мъжа.

3. Доверие

Сцени на безпричинна ревнивост, съмнение и несправедливи обвинения… На процедура няма нищо, което да вбесява повече мъжете. За тях е доста значимо да им имат доверие. И тук още веднъж опираме до тематиката за признанието. Когато дамата има вяра напълно и безусловно на колегата си, тя му демонстрира, че го счита за добър и редовен. А за него това е безпределно значимо.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР