Снимка от март 1999 г. е съхранила история от семейството

...
Снимка от март 1999 г. е съхранила история от семейството
Коментари Харесай

Предаване на семейния стил, запечатан от една снимка

Снимка от март 1999 година е съхранила история от фамилията на Си Дзинпин.

Майка му Ци Син е написала думи от династия Мин, които са препоръки за почтеност и правдивост към служители.

През юни 1953 година Си Дзинпин се ражда в революционно семейство, което отдава значимост на възпитанието на децата и поддържането на добра фамилна среда. „ Ако децата имат проблеми, неизбежна отговорност на родителите е да ги вземат решение “, сподели майката на Си Дзинпин. От дете, слушащ разказите на майка си за антични китайски герои и патриоти, през работлив юноша в очите на селяните от Ляндзяхъ, до почитан началник в провинция Фудзиен и ръководител на КНР, Си Дзинпин постоянно се е водил от опита и мъдростта на родителите си, стремейки се да бъде от изгода за хората.

„ Независимо от премените, които носи времето, би трябвало постоянно да ценим фамилното обучение и построяването на добра фамилна среда “, споделя Си Дзинпин.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед25728 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед32760Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед46967Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед19340Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед17102Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78072Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77141„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76884В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед63440Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически действителности  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР