За жалост за голяма част от хората, които работят зад

...
За жалост за голяма част от хората, които работят зад
Коментари Харесай

Как да се справим с болките в гърба от продължително стоене?

За жал за огромна част от хората, които работят зад бюро, болките в гърба са част от всекидневието. Те може да са породени от разбиране, неправилна стойка или липса на придвижване. В тази публикация ще забележим по какъв начин да се оправим с тях и да попречим на това да се задълбочат. Надяваме се препоръките да са ви потребни и имаме вяра, че ще облекчат неприятното състояние. 

1) Проверете какъв брой зле е ситуацията

Ако имате непрекъсната и неприятна болежка в гърба е добре да ревизирате какъв брой зле са нещата и дали приказваме за елементарни схващания или за по-задълбочени неща. Добре е да знаете защо става дума, с цел да не се получи неглижиране на някой огромен проблем, който да се задълбочи. В най-лошия случай ще си извършите една фотография на гърба и ще идете на консултация при доктор. 

2) Осигурете си комфорт - вярна стойка и стол

Много е значимо да работите от първокласен стол и да имате вярна стойка, с цел да нямате проблеми с гърба. Много хора работят от несъответствуващи столове за това. В допълнение имат неправилна стойка и комбинацията от двете неща напряко може да съсипе вашия гръбначен дирек. Вземете ограничения, тъй като каквото и лекуване да прилагате, това са нещата, които предизвикват казуса. 

3) Раздвижвайте се

Голям проблем е, че не се раздвижваме като работим и че не вършим нищо за гърба си. Вижте специфични лесни извършения за оживление на гърба, които може да вършиме дори в офиса. Не е комплицирано. Отделяйте по 5-10 минути на всеки час. Тези дребни неща могат да ви спасят от доста огромни болки по-късно. 

4) Идете на масаж

Идете на масаж или си купете първокласен масажор. Много е значимо гърбът ви да е раздвижен, с цел да нямате проблеми. Да, ще похарчите малко пари, само че повярвайте - коства си, с цел да се чувствате добре. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР