За извършване на магически ритуали не са необходими строго специфични

...
За извършване на магически ритуали не са необходими строго специфични
Коментари Харесай

Прокълнати предмети, от които да се пазим

За осъществяване на вълшебен ритуали не са нужни строго характерни или свещени предмети. Според медиумите обредите могат да се създадат и с елементарни движимости от бита, в това число принадлежности за хранене или подправки като сол. При изработката на черна магия обаче се употребяват някои присъщи движимости.

Вижте в идващите редове кои са те. Ако ги намерите някъде, в никакъв случай не ги вземайте, тъй като те са заредени с отрицателен заряд и могат да ви донесат доста беди, даже и проклятието да не е било ориентирано към вас.

Ето и кои са прокълнатите движимости, от които да се пазите!

Карфица или игла

Те са измежду най-популярните предмети за правене на магия. Смята се, че металът всмуква отрицателните страсти. С помощта на топлийка недоброжелатели разстройват любовните връзки или вършат любовна магия. Що се отнася до иглата, тя се употребява за носене на злощастие, болест и неуспех. Не вземайте хвърлени на открито карфици или игли, тъй като ви грозят беди.

Хляб

 Прокълнат самун Снимка: ANONYM

Този артикул е бил употребен при вълшебен ритуали в Древността, само че в този момент проклятията върху хляба се вършат по-рядко. Идеята била зложелателят да съобщи свеж самун с отрицателна сила в къщата, където желае да внесе неприятности. От антични времена хлябът се възприема за знак на благосъстояние, тъй че прокълнатият самун може да оставят човек без работа и без пари. Прокълнат самун може да ви даде някой, който желае вашата финансова неустойчивост и неуспех в кариерата. Ако в обкръжението ви има такива хора, избягвайте да консумирате храна, приготвена от тях.

Огледало

 Прокълнато огледало

Проклятията върху огледалото се смятат за едни от най-опасните. За огледалата езотериците споделят, че са прозорци към други светове. Поставя се счупено огледало под килима или се крие в ъгъла на входа. Колкото по-дълго прокълнатото огледало лежи в покрай дома ми, толкоз повече проблеми може да аргументи.

Вуду кукли

Ако намерите сходна дрънкулка някъде, не си и помисляйте да я докосвате. Дори и вуду куклата да не е била направена да навреди съответно на вас, това може да се случи, в случай че не сте внимателни. Тези предмети са носители на неприятна сила и не трябва да се приближават.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР