За хората с асцендент Скорпион са характерни уникално присъствие на

...
За хората с асцендент Скорпион са характерни уникално присъствие на
Коментари Харесай

Житейската съдба на асцендент Скорпион

За хората с асцендент Скорпион са присъщи неповторимо наличие на духа, автентичен оптимизъм и непоколебима същина. Животът им е извънредно сполучлив и постоянно се трансформират в опора за близките.

Хората с асцендент Скорпион имат извънредно мощно лъчение, с което респектират близките. Магнетизмът, с който вършат всичко, основава чувство за хора с твърдо персонално мнение, уверени в правотата си. Когато си наумят нещо, те са непоколебими в желанията си и сигурни в благополучния край.

В житейския си път тези хора преодоляват с лекост всичко, което се изправи на пътя им. Всяка една спънка ги подтиква да се борят все по-ревностно. Често се нагърбват с на пръв взор непостижими задания единствено, с цел да потвърдят на себе си и на света, че са способни на всичко. Изобщо, те се движат на границата на опциите си.

Привидно хората с асцендент Скорпион са благи и приветливи. Когато се наложи обаче, те бързо стават уверени и настъпателни. Само като ги огледа, човек се твърди, че са мощни по дух. Склонни са към промени, само че единствено, в случай че сами желаят.

Животът е като отворена книга пред тези хора. Единствената пречка са персоналните връзки, където сами усложняват всичко. Волеви и спокойни, вътрешно те кипят от сила. Остават изразителен отпечатък в живота, без да се натрапват и конфронтират с никого. По природа сговорчиви, на моменти са прекомерно своенравни.

Отличителна линия за хората под асцендент Скорпион е прочувствената връзка, която построяват с приятелите си. Въпреки че не си го признават, единствената уязвимост, която имат, са хората, с които са близки. Когато им станете другар, те ще са вашият извор на поддръжка и оптимизъм.

 Щастлива Жена

В връзките си с колегата си те са търпеливи до толкоз, че могат да го изнервят. Прекаленото премисляне и изчакване на подобаващия миг от време на време се проточва с години.

Не обичат да бъдат следени, само че последната дума постоянно би трябвало да е тяхна. Доверието им се печели мъчно и то единствено от откровени и естествени хора.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР