За феномена Сенчести хора се говори от векове. Това представляват

...
За феномена Сенчести хора се говори от векове. Това представляват
Коментари Харесай

Феноменът Сенчести хора или виденията, които смразяват кръвта

За феномена Сенчести хора се приказва от епохи. Това съставляват тайнствени силуети, които се появяват изведнъж и провокират суматоха и смут.

През годините Сенчестите хора се появяват както пред самотни хора, по този начин и пред огромни компании. С тяхната природа и загадъчност се занимават мозъците на философи и учени, които се стремят да обяснят странната поява на загадъчни силуети, които се изплъзват и изчезват за елементи от секундата.

Често Сенчестите хора се свързват с духове, извънземни и същества от друго измерение. Според други обаче става въпрос за мечти и измислици. Въпреки това има доста свидетелства за хора, които са ги виждали. Ежедневно в целия свят се появяват Сенчести хора и през днешния ден те към този момент се одобряват за едно от най-често срещаните паранормални феномени.

 Сенчести хора

Една от най-разпространените теории е, че хората в сянка са духове, които са формирани от прекомерно сгъстена сила, наподобяваща кълба или буря. Ето за какво на фотосите, които са запечатани, те оставят сянка към себе си. Дори невъоръженото око ги вижда като сенки. Сенчестите хора съставляват силата на духовете, които не можем да съзрем.

Според друга доктрина, когато човек види нещо сходно, той за секунди се придвижва в друго измерение. Специалистите са уверени, че в нашият свят има доста други светове, които се преплитат с нашия. Това ни дава опция понякога да надникнем там и да забележим най-различни предмети и тайнствени създания. Никой обаче не знае дали тези съзнания виждат и нас.

 Феномени

Един от забавните обстоятелства е, че Сенчестите хора не се свързват с нещо отрицателно или каквито и да било страховити истории. Повечето хора, които са станали очевидци на сходно събитие, споделят, че виденията са били странни, само че в границите на естественото. В същото време те са се уплашили от обстоятелството, че за секунди пред очите им изниква нещо непознато, а по-късно изчезва също толкоз скоростно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР