За една зодия петък, 13-и, няма край. Представителите й ще

...
За една зодия петък, 13-и, няма край. Представителите й ще
Коментари Харесай

Една зодия ще преживее отново петък, 13-и. За друга – купон до зори

За една зодия петък, 13-и, няма край. Представителите й ще го преживеят още веднъж през днешния ден и то не по-малко кошмарно. За друга от зодиите ще е ваучър до зори.Какво вещаят звездите за през днешния ден – вижте хороскопа си, показан от Факти.бг

ОВЕН -Идеализирате прекомерно доста хората и нещата към Вас, а това води до рисково струпване на илюзии. Загубата на илюзии за Вас може да наподобява като загуба на живота в един миг. Защото просто не опитате да сте по-практични и реалистични. Можете да бъдете.

ТЕЛЕЦ - Сякаш ще мултиплицирате вчерашния ден, само че с някои усъвършенствания от нещата, които към този момент сте разбрали. Все по този начин с схващане за груповата динамичност, само че към този момент с нови хрумвания. Просто бъдете подготвени за опити.

БЛИЗНАЦИ - Днес ще Ви удовлетворява единствено най-хубавото. Самите Вие ще се стремите да изглеждате по най-хубавия метод и покажете върховите си качества. Ако го вършиме поради другите, а не, с цел да задоволите самолюбието си, е прелестно, другояче е просто снобизъм.

РАК - Ще мислите в обществени категории. Може би сте предизвикани от някой филм или пък от идея. Така или другояче за Вас ще е значимо да виждате вероятността на нещата и да действате съгласно един по-висш проект. Похвално!

ЛЪВ - Днес ще реагирате рисково, даже малко разрушително за движимостите към Вас. Дали някой рисков спорт няма да Ви се отрази добре. Тъкмо е време за рафтинг или пък за скално катерене, за какво да не опитате.

ДЕВА - Може би през днешния ден ще откриете нов гений у себе си - този на тактичността и намирането на взаимноизгодни решения. Така или другояче всичко е спектакъл, можете през днешния ден да влезете в ролята на дипломата. И не очаквайте овации, а просто обич и благи усеща.

ВЕЗНИ - Днес ще действате планово и дисциплинирано за наслада на всички, очакващи крайни резултати. Е, при цялото това усърдие, което демонстрирате, ще би трябвало близките да са подготвени да изтърпят и известна доза бърборене от Ваша страна. Но какво да се прави, би трябвало да си имате отдушник в нещо.

СКОРПИОН - Ден за игри, за танци и занимания. Време е да организирате едно пролетно празненство или просто да се състезавате с другари. Надбягване с ролери е едно положително начало, само че в случай че към момента не сте ги овладели, може да си извършите надяждане със сладолед. Предметът на надпреварата е Ваша грижа, проявете творчество.

СТРЕЛЕЦ - Някакъв имагинерен боязън за околните Ви ще Ви налегне през днешния ден. Изглежда е време за повече дейности и интензивност. А страховете съвсем постоянно са просто една игра на мозъка, подплатена от моделите, насъбрани в детството ни. Изследвайте този боязън, опознайте го и го опитомете.

КОЗИРОГ - Днес можете да продадете даже ледник на ескимос, толкоз доста ще Ви бива да откривате подобаващата стока за подобаващия покупател. Или просто ще Ви е елементарно да се забавлявате с комерсиалните процеси. Просто експериментирайте, с изключение на новопридобитите умения, ще Ви е и занимателно.

ВОДОЛЕЙ - Ще упорствате за постигането на нещата, които желаете. А Вашето твърдоглавие и упоритост са пословични, надали някой може да се мери с Вас. По-важният въпрос в действителност е - какво е желанието Ви и каква нужда удовлетворява?

РИБИ - Ще решавате извънредно независимо и без значение, което може да се изтълкува като протест, въпреки че Вашите претекстове сигурно са извънредно благородни. Но независимостта има склонността да предизвика предпочитание за ръководство и послушание. И по този начин - от кого желаете да сте самостоятелни?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР