За два дни можете да свалите два килограма с помощта

...
За два дни можете да свалите два килограма с помощта
Коментари Харесай

Експресна диета с лимон и мед

За два дни можете да свалите два кг благодарение на експресна диета с лимон и мед. Лимонено-медената диета е лесна и приятна.

Тя може да бъде употребена както за експресно намаляване, по този начин и за филтриране на организма. Средният дневен банкет калории при тази диета е 900 калории.

Лимонената киселина разгражда мазнинините и почиства организма от шлаки и отрови. Лимонено-медената диета сполучливо спомага за премахването на целулит, по тази причина е доста потребна за дамите.

 Експресна диета с лимон и мед

Благодарение на лимонената киселина се потиска възприятието на апетит, а медът спомага за превъзмогване на възприятието на уязвимост, особено за множеството строги диети.

За закуска, обяд и вечеря се употребява само и единствено лимонено-медена примес, за приготвянето на която са нужни единствено вода, лимони и мед.

Три литра елементарна вода, която е вряла две минути и по-късно е охладена до стайна температура, се разбърква със сока от петнадесет лимона.

При предпочитание можете да добавите и вътрешността на лимоните. Добавят се петдесет грама мед и всичко се разбърква до разтопяването на меда.

Тази примес се разделя на три равни елементи и се пие три пъти денем. Освен лимонено-медената напитка се предлага изпиването на няколко чаши зелен чай без захар.

Освен това не е разрешено безусловно нищо друго за консумация. Медено-лимонената диета има страховит резултат върху организма, тя го пречиства от доста нездравословни субстанции, които са се натрупали в него.

Медено-лимонената диета не би трябвало да се прави повече от един път месечно и не би трябвало да се съблюдава повече от два дни. Препоръчва се по време на диетата да се заобикаля тежко физическо и умствено натоварване.

Тази диета не е подобаваща за хора, които имат проблеми с бъбреците, както и при хора с гастрит. За всеки случай може да се консултирате със експерт, преди да започнете тази диета.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР