За да свалите излишните килограми и мазнинките в областта на

...
За да свалите излишните килограми и мазнинките в областта на
Коментари Харесай

Диета за жени за сваляне на корема

За да свалите непотребните килограми и мазнинките в региона на корема е значимо да спазвате хранителен режим. За задържане на резултата и за стягане на корема е добре да съчетаете диетата с извършения. Първо наблегнете на кардио, а по-късно и на извършения за стягане на корема.

След избрана възраст, за дамите това е 30 години, става по-трудно да свалим коремчето и да отслабнем. Метаболизмът се забавя и се усеща разликата. Повечето дами на тази възраст имат куп отговорности и диетите и тренировките остават на назад във времето. Работа, семейство и деца - това е всекидневието ни.

За да свалите непотребните мазнинки е значимо да изключите от менюто си газираните питиета и хляба. В краен случай можете да си позволявате по 1 филийка черен самун. Но най-добре е да изключите хляба от менюто си. С времето ще свикнете и даже няма да ви липсва.

Не използвайте изкуствени подсладители, защото те ускоряват глада Ви и поемате повече храна, в сравнение с Ви е нужна.

Закуската Ви би трябвало да е богата на белтъчини и по този начин ще издържите доста по-дълго време до идващото ястие. Хапвайте по-често бобови култури, тъй като те съдържат белтъчини и фибри и основават възприятие за задоволеност. Също по този начин е добре да консумирате повече кисело мляко и кисело зеле. Те са естествени пробиотици и също оказват помощ за понижаване на мазнините.

Важно е да не стоите повече от 4 часа гладни. С други думи хапвайте по-често и по малко. Така ускорявате метаболизма. Ако минат 5-6 часа от последното ви ястие метаболизмът се забавя, а не това е вашата цел. Важно предписание е и вечер след 18 часа да не ядете, а да пиете единствено вода. В тази връзка е значимо да знаете, че е добре да пиете най-малко 2 литра вода дневно в случай че желаете да стопте мазнинките към коремчето. Водата е потребна за целия организъм и за всички органи. Не я подценявайте.

Друга хитринка, която можете да употребявате, е да си вършиме постни дни по-често. Също по този начин е добре да стартирате главното хранене със чорба, тъй като тя основава възприятие на задоволеност и сигурно след нея ще хапнете по-малко храна.

Според последни изследвания е добре да хапвате сушени сини сливи денем, тъй като по този начин по-бързо ще намалите обиколката на талията. Спанакът е храна, която притъпява глада. Можете да го хапвате в гозба или да го добавяте във вкусни здравословни смутита.

Много е значимо да намалите въглехидратите и да изключите от менюто си всички сладкиши, торти, вафли, бисквити, бонбони и всевъзможни сходни храни. Ако обичате да си хапвате сладолед е добре да ограничите и него. Забравете за газираните питиета и соковете от кутии. Не си позволявайте и алкохол в огромни количества. Най-добре е да го изключите от менюто си, само че в случай че имате мотив можете да пийнете едно пиво.

И въпреки всичко какъвто и хранителен режим да изберете да спазвате е добре да го комбинирате с придвижване и извършения.

Диетата, която елементарно се съблюдава от дамите е прословутата диета на Червенкова. С тази диета елементарно се топят мазнинките в региона на корема и резултатът се задържа дълго време след прекъсване на диетата.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР