За да създадете амулет за привличане на пари, съберете 27

...
За да създадете амулет за привличане на пари, съберете 27
Коментари Харесай

Амулети за привличане на пари

За да създадете талисман за привличане на пари, съберете 27 семки от тиква, увийте ги в парче червен памучен плат и ги носете покрай тялото си.

Амулет за привличане на пари се прави от 27 изсушени гроздови зърна, които се увиват в парче оранжев памучен плат и се носи компактно до тялото.

Амулетите губят силата си два месеца, откакто са били направени. Тогава би трябвало да се възобновят. Амулетът е предмет, който ви зарежда с нужната сила за привличане на нещо несъмнено.

Направете си талисман за привличане на пари. В четвъртък, след залез слънце, и най-добре при мощен вятър, усамотете се и с една и съща съчка кибрит запалете първо зелена, а по-късно алена свещ. Поставете ги в центъра на масата.

Поклонете се на всички направления на света. Потъркайте дланите си една в друга, до момента в който не усетите топлота, и се обърнете с лице към свещите.

 правене на амулети

Кажете: „ От ден дневно и от седмица на седмица, от година на година, от в този момент и вечно да се умножават благосъстоянията ми! ” След това вземете магнит, който сте държали три дни заровен в земята, а по-късно три часа – под течаща вода.

Опушете го с прахуляк от цветове на жасмин. Сложете магнита в дълбока паница и я поставете вляво от свещите. Върху магнита кръстосайте клонка розмарин, кипарис, босилек и анасон. С червен и зелен конец, усукани дружно, увийте тринадесет пъти магнита с клонките.

Завържете краищата на въжето с шест възела. Когато свещите изгаснат сами, покрийте чинията с квадратно парче червен плат и скрийте в източната част на къщата за три денонощия.

След това от аления плат се ушива дребна торбичка и в него се поставя магнитът и клонките. Торбичката се връзва с жълт конец. Този талисман се закача в горния ляв ъгъл на външната врата, отвътре.

Амулетът има мощ шест месеца, по-късно би трябвало да се изгори на скрито място. Магнитът се употребява за основаването на нов талисман. Не би трябвало да казвате на никого защо служи амулетът. В противоположен случай ще развалите действието му.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР