За да прецените състоянието на вашия сексуален живот, определеният брой

...
За да прецените състоянието на вашия сексуален живот, определеният брой
Коментари Харесай

Правите ли достатъчно секс?

За да прецените положението на вашия полов живот, избраният брой полова интензивност в месеца, няма да ви даде цялостния отговор. Различните хора и двойки имат потребност от друга равнища на полова интензивност.

Много хора във връзка имат терзания от количеството секс, което вършат с половинката си. Често срещано е половото предпочитание да понижава с течение на времето и развиването на връзките сред двама души. Освен това е и постоянно срещано сътрудниците да имат разнообразни равнища на полово предпочитание. Въпросът е – по какъв начин да разберете по кое време половият ви живот страда?
Колко постоянно би трябвало да вършат секс двойките?
Според терапевтите няма „ вярно “ или „ здравословно “ количество секс, което всяка двойка би трябвало да прави. За да прави човек задоволително секс, той не би трябвало да се стреми към избран брой полова интензивност всеки месец, да вземем за пример. Всичко се основава на това какви са половите потребности на всеки сътрудник и по какъв метод двамата могат да ги обединят, с цел да основат в действителност удовлетворяващ полов живот.

Ако вие и сътрудникът ви сте щастливи в половата област, значи вършиме задоволително секс.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР