За да определите асцендента си, е необходимо да знаете точната

...
За да определите асцендента си, е необходимо да знаете точната
Коментари Харесай

Тълкуване на асцендента

За да определите асцендента си, е належащо да знаете точната си дата на раждане и точния час. Той оказва въздействие върху държанието, реакциите, упованията и защитните механизми. Чрез него изцяло се охарактеризират мощните и слаби страни на един човек.

Асцендент Овен

Те са директни хора, които рядко вършат проекти. Обичат действието и постоянно прибързват. Тези хора имат строга система от правила и постоянно знаят какво могат да пожертват в името на триумфа. Те са нападателни и настъпателни натури с огромно предпочитание за развиване.

 Асцендент Овен

Асцендент Телец

Тези хора преследват задачите си настойчиво и безшумно. Трудно споделят чувтвата си и ревностно пазят персоналното си пространство. Излъчват убеденост и успокоение и са лоялни към обичаните хора. Не обичат измененията и рисковете. Постигнали един път задачата си, те се стремят да запазят ситуацията, в което се намират.

Асцендент Близнаци

Това са динамични и ведри хора. Лесно се приспособяват и имат организаторски качества. Те са любознателни и непрекъснато търсят многообразие и смяна. Много са наблюдателни и съобразителни, основават усещането за интелектуалци. Въздействат на другите посредством умствените си качества.

Асцендент Рак

По природа те са отстъпчиви натури. Имат остър нюх за настроенията на близките. Търсят сигурност и непоклатимост. Обичат да са обект на грижа и заинтригуваност. Рядко работят, по скоро чакат събитията да им посочат посоката. Стремят се към уют и улеснение.

Асцендент Лъв

 Асцендент Везни

Тези хора са артистични и обичат да са център на внимание. Трудно понасят рецензия и не обичат да признават грешките си. Много са горделиви и свободолюбиви. Държат да са обект на удивление и внимание. Стремят се към разточителен и първокласен живот.

Асцендент Дева

Те са доста сериозни и внимателни хора. По природа са притеснителни и се тревожат за най-малките неща. Към приятелите и околните са всеотдайни и непрекъснати. Имат присъщ усет за детайлите, реда и чистотата. Могат да бъдат доста проведени и праволинейни, само че и скучни.

Асцендент Везни

Тези хора се пробват да балансират всичко към себе си. Трудно могат да скрият отношението си към другите, само че се стремят да заобикалят споровете. Имат податливост към интригите. Стремят се към правдивост и дипломация.

Асцендент Скорпион

Това са извънредно лоялни хора, построяват дълбоки и прочувствени връзки с хората към себе си, които рядко прекъсват. Непоколебими са и до дъно преследват задачите си. Търсят прочувствена непосредственост и сигурност. Винаги намират излаз от всяка обстановка.

Асцендент Стрелец

 Асцендент Козирог

Тези хора са родени оптимисти. Стремят се към авнатюристични действия и нови неща. За тях най-важна е персоналната им независимост, не разрешават никой да ги управлява. Животът им е изпълнен с провокации и непрестанни промени, към които се приспособяват бързо и гъвкаво.

Асцендент Козирог

Това са извънредно уравновесени и спокойни хора. Любители са на комплицираното и сериозното. Изграждат се като работливи, виновни и поредни характери. Лесно се привързват, само че се постановат като водеща фигура в едни връзки. Рядко остават нещо неизяснено и незавършено.

Асцендент Водолей

Те са хора със мощна характерност, общителни са и елементарно контактуват. Много е мъчно да бъдат впечатлени. Обичат ексцентричността и разкрепостеността. Стремят се да работят автентично. Лесно вдъхват доверие и са положителни събеседници.

Асцендент Риби

Те са доста нерешителни и безволеви хора. Имат склонността доста да търпят и да вършат огромни взаимни отстъпки. По душа са огромни мечтатели и непрекъснато градят огромни проекти. Те са извънредно изобретателни и чувствителни, а интуицията им е пословична.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР