За да изглежда по този начин, сръбкинята Кристина Перич определено

...
За да изглежда по този начин, сръбкинята Кристина Перич определено
Коментари Харесай

Сръбкиня вае тяло за подиума на Victorias Secret

За да наподобява по този метод, сръбкинята Кристина Перич несъмнено би трябвало да поставя много старания. Естествената ѝ хубост е реалност, само че за съвършена фигура, с която да бъде лице на известната марка за долни дрехи Victoria’s Secret, сигурно би трябвало спортува доста – колкото и да има добър ген, написа каналът " Най-яките мацки " във vbox7.

В последното ѝ видео, което е споделила в Instagram, балканската хубавица демонстрира на своите почитатели по какъв начин вае тяло – с доста спорт и тренировки във фитнеса. Под него тя е коментирала, че това е мястото, в което се усеща удобно, което потвърждава, че тя не го прави единствено, с цел да наподобява добре, само че и с цел да се усеща по този начин.

Отделно от това видео тя разгласява непрекъснато кукленски фотоси, само че в това време те са в действителност доста естествени. Преди години се говореше, че моделката е имала любовна случка с Кристиано Роналдо, до момента в който се е срещал с Ирина Шейк, само че по-късно и двамата изрично отхвърлиха това.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР