За четвърта поредна година по радио ENERGY стартира риалити радио

...
За четвърта поредна година по радио ENERGY стартира риалити радио
Коментари Харесай

“Изчезвам след 60 секунди” за четвърти път по радио ENERGY

За четвърта поредна година по радио ENERGY започва риалити радио играта “Изчезвам след 60 секунди ”. От 15 октомври всеки ще има опцията да се записва за присъединяване в неповторимата игра с премия Nissan Micra.

Риалити играта се организира за четвърти път на територията на България, а искащите да завоюват, първо се записват на уеб страницата на радио ENERGY – www.radioenergy.bg.

Успешно записалите би трябвало да подвигат телефона си всякога, когато звънне, да имат шанс, да обичат адреналина и да бъдат подготвени за...бързи реакции и доста тичане! В края на играта, някой от тях ще кара Nissan Micra.

Екипът на радиото, което пуска шлагери от 90-те години, ще се свързва с някой от участниците, попълнили правилно формата за регистрация три пъти седмично. Всички те попадат в лист, от който в  понеделник, сряда и петък, на безусловно инцидентен принцип, ще бъдат избирани двама. И в трите дни ще бъдат изтегляни по две имена на записали се участници. За два месеца колата ще обиколи България със спирки в София, Стара Загора, Пловдив, Русе, Варна, Велико Търново и Благоевград.

След като бъде изтеглено името на участника, екип на радио ENERGY отива с Nissan Micra на посочения във формуляра за регистрация адрес. Посещенията ще бъдат две дневно в интервала сред 09:00 ч. и 11:00 ч.

В момента, в който екипът е на адреса, водещият ще потърси по телефона записалия се участник и ще каже:

„ Nissan Micra е на вашия адрес! Сега имате 60 секунди, с цел да оставите всичко настрани, да спрете да вършиме каквото и да е, да излезете на открито, да намерите автомобила, да влезете в него и да го запалите ”.

Телефонният диалог с определения регистриран участник ще звучи директно в ефир на честотите на радио ENERGY. В ефира на радиото ще бъде включен и хронометър, който отброява тъкмо 60 секунди. През това време, определеният регистриран участник би трябвало да излезе, да откри автомобила, да влезе в него, да затвори вратата и... да го възпламени! Ключът ще бъде авансово подложен на контакт.

С влизането в колата и нейното запалване в границите на избраното време (точно 60 секунди), участникът се класира за огромния край на играта Изчезвам след 60 секунди 4, на който в наличието на нотариус, един от участниците ще си тръгне с Nissan Micra.

Безплатната регистрация на www.radioenergy.bg започва на 15 октомври. Пълните правила на Изчезвам след 60 секунди 4 също може да се намерят на уеб страницата на радиото.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР