За агресивен мъж, който тормозел близките си след употреба на

...
За агресивен мъж, който тормозел близките си след употреба на
Коментари Харесай

Опасен рецидивист избяга от психото, издирват го СНИМКА

За нападателен мъж, който тормозел околните си след приложимост на опиати, движел се измежду престъпно проявени и разпространявал дрога, а през днешния ден е избягал от Психoдиспансера в Бургас, откакто са го конвоирали до такава степен, сигнализира безсънен жител.
Прочетете още
31-годишният Кристиян М. с прякор Гамишев бил доста рисков, защото страдал от параноидна шизофрения и когато употребявал дрога, губел разум, заяви.

Живеел в бургаския ж. к. „ Меден рудник “ дружно със сестра си и майка си. По данни na четец, през днешния ден е изработен опит да бъде наведен в Психото за лекуване.

„ Кристиян е нападателен, импулсивен, в себе си съвсем постоянно носи изострен нож и палка. Може да убие някого, несъответстващ е и не си усеща силите.



Наскоро при скандал е счупил крайници на личната си майка, а на сестра му сега ѝ се постанова да я гледа и да върви на две работи, а Кристиян тормози и нея “, сигнализира бургазлията и прикани институциите да вземат ограничения, с цел да не се стигне до покруса, провокирана от несъответстващия млад мъж, предава Флагман.бг.

От пресцентъра на прокуратурата в Бургас потвърдиха, че майката на Кристиян е подала тъжба, в която показва, че синът ѝ е с нападателно поведение и използва опиати, при което неотложно са разпоредили привеждането на лицето в Психодиспансера със съдействието на униформени от Четвърто РУ-Бургас.

Втора тъжба е подадена и от млад мъж, който твърди, че е бил пребиван от бургазлията.

Кристиян М. е с голям брой престъпни прояви.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР