Департаментът по труда и пенсиите (DWP) подчерта основните две неща,

...
Департаментът по труда и пенсиите (DWP) подчерта основните две неща,
Коментари Харесай

DWP ще търси „две неща“, когато започне да проверява банковите сметки на кандидатите за обезщетения

Департаментът по труда и пенсиите (DWP) акцентира главните две неща, за които ще следи, когато получи новите си пълномощия за инспекция на банкови сметки.

Предвижда се DWP да получи нови пълномощия в опит да понижи равнищата на измами, задължения и неточности в системата за компенсации. Една от най-противоречивите ограничения, които би трябвало да бъдат въведени, е да се даде опция на следователите в DWP да преглеждат банковите сметки на ищеца. Според проектите тази мярка ще се назовава „ Събиране на данни от трета страна “ и концепцията е да се види дали претендентите заблуждават службата за компенсации по отношение на своите спестявания или приходи, което ги прави неприемливи за искане.

Съгласно актуалните правила на Universal Credit, вие не отговаряте на изискванията, в случай че имате над £16 000 в пари, спестявания и вложения. DWP споделя, че това ще бъде негов „ главен приоритет “. Наред с това, той също по този начин ще следи дали ищците остават в чужбина за по-дълго, в сравнение с разпоредбите разрешават.

Нова попра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР