За 16-а поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) беше основен

...
За 16-а поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) беше основен
Коментари Харесай

Fibank ощастливи любителите на джаза в Банско

За 16-а поредна година Fibank (Първа капиталова банка) беше главен спонсор на Международния джаз фест в Банско. Събитието, което се трансформира в международен музикален феномен, притегли над 60 000 фенове на този род. Огромната известност, която фестивалът завоюва измежду експерти и фенове по целия свят, го трансформира в едно от най-значимите интернационалните културни събития на Балканите и в Източна Европа.

Специалната VIP джаз вечер на Fibank се състоя на 10 август в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Нейни специфични посетители бяха именитата група Gipsy Kings. Над 180 клиенти, сътрудници и другари на банката я почетоха, измежду които Васил Петров, Ути Бъчваров, Орлин Павлов и доста други.

След коктейла те се реалокираха на площада, с цел да могат да се насладят на осъществяванията на специфичните посетители на феста - Лиса Симон и Matt Bianco. Атмосферата беше наелектризирана от многочислената навалица под звездното небе и гласа на Лиса - бездънен, отракан, прям и белязан с големия опит, насъбран от безбройните й осъществявания като актриса на Бродуей. А огромната изненада през тази година, британците от Matt Bianco, за следващ път потвърдиха класата си.

След среднощ празненството продължи в пиано бара на Кемпински, като специфична изненада беше английската тайфа The David Dower Trio, която забавлява гостите до зори.

За поредна година феновете на събитието имаха опцията гратис да се любуват на световноизвестни изпълнителни с помощта на финансовата поддръжка на Fibank. За разлика от доста други фестивали, които банкрутират заради липса на интерес от рекламодатели и финансиране, фестивалът в Банско се организира без спиране от 1998 година.

Първа капиталова банка (ПИБ) е най-голямата банка с български капитал и четвърта по величина кредитна институция по мярка на активите в България. Мажоритарни притежатели са Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев, които имат по 42.5% от капитала на банката, като останалите 15% от акциите се търгуват на БФБ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР