Ювентус има интерес към крилото на Барселона Антоан Гризман. Торинци

...
Ювентус има интерес към крилото на Барселона Антоан Гризман. Торинци
Коментари Харесай

Ювентус с интерес към крило на Барса

Ювентус има интерес към крилото на Барселона Антоан Гризман. Торинци готвят сериозна смяна в тима през лятото след неубедителния сезон, а французинът е едно от имената в листата за селекция, твърди " Corriere dello Sport ".

Шефовете на Юве към момента не могат да се схванат с нападателя Пауло Дибала за новия му контракт. Протакането не се харесва на босовете, които обмислят да предложат аржентинеца като разменна монета за привличането на Гризман.

Барса и Ювентус са в положителни връзки, като предишното лято към този момент реализираха една сходна договорка, като размениха Миралем Пянич за Артур Мело.

Сега двата клуба могат още веднъж да седнат на масата за договаряния и да създадат нова замяна на играчи. Това е досат разумно предвид на тежката финансова обстановка, подбудена от Коронавирус рецесията. Още повече, че сходна договорка може да е взаимноизгодна, защото на " Камп Ноу " от дълго време са набелязали Пауло Дибала и в това време в клуба не са доста удовлетворени от представянето на Гризман, който не оправда огромните упования след прехвърлянето си от Атлетико Мадрид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР