Юридическият екип на Доналд Тръмп поиска в четвъртък офисът на

...
Юридическият екип на Доналд Тръмп поиска в четвъртък офисът на
Коментари Харесай

Тръмп иска специалният прокурор Джак Смит да бъде задържан в неуважение за подаване на молби въпреки престоя

Юридическият екип на Доналд Тръмп изиска в четвъртък офисът на специфичния прокурор Джак Смит да бъде арестуван в пренебрежение за хипотетично занемаряване на прекъсването на арбитър от окръг Колумбия за по-нататъшно произвеждане в изборите през 2020 година дело за подривна активност против някогашния президент.

В искане от 15 страници юристът Джон Лауро твърди, че офисът на Смит е траял да изпраща документи на арбитър Таня Чуткан в нарушаване на паузата, която тя е наредила, до момента в който оспорването на 77-годишния Тръмп по делото против него минава през съдилищата.

„ Президентът Тръмп е подал мощно искане за задържане на поддръжника на Изкривения Джо Байдън, Побъркания Джак Смит, за пренебрежение към съда за неведнъж нарушение на заповедта за престой в J6 Лов на вещици във Вашингтон “, сподели в изказване представителят на акцията на Тръмп Стивън Чеунг.

„ Вместо да зачита върховенството на закона, Джак Смит едностранно реши да не се подчини на заповедта за престой и да продължи с то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР