Юношеският национален отбор на България по футбол до 19 години

...
Юношеският национален отбор на България по футбол до 19 години
Коментари Харесай

Юношите до 19 г. с втора победа над Черна гора

Юношеският народен тим на България по футбол до 19 години победи за повторно в границите на три дни връстниците си от Черна гора, като този път се наложи с 3:1. В петък нашите надделяха противника с 1:0 с помощта на попадението на Никола Илиев.

Селекционерът Ангел Стойков през днешния ден пусна много нови лица, като някои от тях демонстрираха забавни неща. Въпреки българското предимство, гостите от Черна гора откриха резултата в 26-ата минута. Разписа се Владимир Перишич, който получи топката на три метра от празната врата и нямаше проблем да я вкара. 

9 минути по-късно дебютантът Даниел Любомиров, който играе за испанския Унион Депортива Чантреа (Памплона), изравни с глава. Той скочи най-високо при центриране на Красиан Колев от корнер и не остави късмет за черногорския вратар, забождайки топката в ъгъла.

През втората част по-активния фасон на българите даде резултат и с две попадения на нападателя на ЦСКА София Павел Жабов резултатът стана 3:1. Синът на някогашния голмайстор на " алените " Петър Жабов се разписа в 71-ата минута след прелестно подаване от дясно и пробив преди този момент на Николай Златев от Черно море. 7 минути по-късно Жабов изпревари с глава черногорския вратар и засече в мрежата центриране от българската половина на терена.

Състав на България: Давид Борисов, Теодор Иванов, Валентин Петров, Денис Динев, Красиан Колев, Борис Димитров, Никола Илиев, Никола Църовски, Димитър Иванов, Николай Желязков, Даниел Любомиров (Николай Златев, Несин Селим).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР