Юли ще бъде съдбовен за вас. Ще откриете дълго търсен

...
Юли ще бъде съдбовен за вас. Ще откриете дълго търсен
Коментари Харесай

Юлски тароскоп за зодия Лъв

Юли ще бъде съдбоносен за вас. Ще откриете дълго издирван баланс, естетика и равновесие на тялото и духа. Ще постигнете единение сред духовния и веществен свят. Предстои ви голямо събуждане, което ще ви донесе вътрешен мир и ще ви помогне да се изправяте пред всевъзможни провокации с лекост и мъдрост.

Късметът ви ще се преобърне и ще ви зарадва с позитивна смяна в доста аспекти от живота ви. Приветствайте всички нови благоприятни условия, които се откриват пред вас. Доверете се на естествения развой и бъдете нащрек за всяка врата, която ви се отваря, с цел да не изпуснете шанса си.
Лъвове, юли ви носи приятни изненади
През юли в арсенала ви ще участват прочувствена просветеност, креативна муза и мощна вътрешен глас. Въображението ви ще се рее без граници. Ще сте изпълнени със стотици хрумвания, коя от коя по-добра. Този летен месец ще ви зареди с доста светла сила, ще ви направи по-състрадателни и положителни. Това ще ви сближи с хората към вас и ще ви помогне да достигнете по-голяма прочувствена зрялост. Ще задълбочите още повече връзките с най-близките си.

Неочаквани събития и провокации ще ви раздрусат през юли. Очаква ви съществена смяна в някои аспекти от живота. Тази неочаквана промяна ще подкрепи вашия прогрес. Ще би трябвало да разрушите остарели основи и да започнете да градите отначало. Ще измененията мирогледа си и ще изхвърлите всичко, което не ви служи. Всичко това е належащо за този жизненоважен стадий от вашето израстване. 

Вие сте сръчни, отдадени и практични. Фокусирайте напъните си в нещо продуктивно и ще пожънете триумф. Не бързайте, с муден ритъм и еволюционен напредък ще постигнете задачите си. Бъдете дисциплинирани, не се разсейвайте, обърнете внимание на детайлите и всичко ще се подреди отлично за вас.

Ще излезете от този месец по-силни, по-мъдри и в безспорен синхрон с същинската си задача на тази земя.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР