Юбилейният 50-и Конгрес на БСП се организира днес в НДК,

...
Юбилейният 50-и Конгрес на БСП се организира днес в НДК,
Коментари Харесай

БСП провежда 50-и конгрес

Юбилейният 50-и Конгрес на Българска социалистическа партия се провежда през днешния ден в НДК, заяви Българското национално радио.

По време на форума, през днешния ден и на следващия ден, ще бъде определен нов управителен орган на партията.

На двудневния конгрес ще бъде показан политически отчет, който ще включва доклад на Националния съвет на Българска социалистическа партия и на парламентарната група на “БСП за България “.

Ще бъдат прегледани и доклада на депутатите на Българска социалистическа партия в Европейския парламент, както и доклад на Общопартийната контролна комисия.

Ще бъде определен Национален съвет на Българска социалистическа партия, ръководител на Общопартийната контролна комисия и членове на Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия.

Конгресът на левицата ще прегледа и резолюция против деянията и настъплението на неофашизма и неонацизма в Европа и политическа декларация за развиването на Българска социалистическа партия и целите на нейната политика.

Очаква се да участват над 500 посетители – 40 представители на дипломатическия корпус, кметове, интелектуалци, хора на науката и културата, депутати от Великото национално заседание, представители на парламентарната група на “БСП за България “ и евродепутати.

За отразяването на събитието са упълномощени над 78 публицисти от страната и чужбина, добавя БНР.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР