Йорданка Райкова е най-вероятната победителка в най-новия сезон на Мастършеф,

...
Йорданка Райкова е най-вероятната победителка в най-новия сезон на Мастършеф,
Коментари Харесай

Йорданка и Станислав на финал в „Мастършеф”?

Йорданка Райкова е най-вероятната победителка в най-новия сезон на „ Мастършеф ”, шушукат в Би Ти Ви. Там сякаш пазят загадка по развиването на надпреварата за готвачи, само че към този момент се приказва, че тази година най-големи шансове за купата има някогашната журналистка. На финала тя по всяка възможност ще се конкурира с пожарникаря Станислав Райчев, дочу HotArena.

За момента Станислав се обрисува като любим на публиката, до момента в който Данчето не може да се похвали с кой знае какви благосклонности нито от страна на феновете, нито от останалите участници в шоуто. Повечето се нервират от нейната самонадеяност и безконечната усмивка даже в най-трудните моменти. Намират я за нахална и надменна. Освен това русокоската мъчно може да се назова „ екипен състезател ”, по тази причина постоянно е на елиминации, когато готви в екип с другите. Ястията, които подготвя сама, обаче са безупречни и от в този момент се знае, че ще й подсигуряват край.

Въпреки това интернет страницата на кулинарното риалити е цялостна с отрицателни мнения против някогашната журналистка, която е родом от Пазарджик, само че е прекарала огромна част от живота си в Германия. „ Ако завоюва, спирам да виждам това предаване! ”, заканват се доста от феновете. Наскоро в отбрана на Дани се изрече участничката от предходния сезон на „ Мастършеф ” Цветелина Костадинова, известна още като Цвета Късмета. Разменените сред двете кулинарки реплики издават, че са близки освен по линия на предаването.

Цвета написа: „ Браво, Йо, не спирай да ги дразниш! Те се тресат от завист на хубави чинии... и не чети хейтърски мнения... ти към този момент си „ злото ” в таз ревлива кухня... ”. Йорданка дава отговор: „ масата не прости на самоуверени, начетени (пък и наперени), а и усмихнати участници. Щом няма сълзи и драма – не си наш човек! И не прощаваме на сполучливите, нали ”.

Всеобщият любим Станислав  пък неотдавна завоюва съревнование на един от спонсорите на предаването – известна марка бира. Сега той има собствен канал в международно известна мрежа за видеосподеляне, където постоянно показва авторските си предписания. Това дава съображение на почитателите му да считат, че е абониран за успеха. Според специалисти обаче в кухнята Йорданка го превъзхожда. Освен това тя е близка с доста ВИП персони, в това число Иван Лечев, който в един от епизодите на „ Мастър началник ” влезе в ролята на клиент, оценяващ ястията й. Затова се счита, че Дани е най-малко с крачка пред конкуренцията.

Третата, за която се счита, че ще стигне до финала, е сервитьорката Лъчезра, която с визитката си в предаването разплака феновете, разказвайки за тъжната си орис на оскъдно дете, израсло без татко. Много от тях обаче стартират да се нервират на склонността й да плаче при най-малкия проблем и да се пробва да извлича облаги от нещастното си минало. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР