Йорданка Фандъкова да каже по нейна поръчка ли бе занесена

...
Йорданка Фандъкова да каже по нейна поръчка ли бе занесена
Коментари Харесай

Лидерът на ДБГ Димитър Делчев към Фандъкова: Вие ли изпратихте мръсната флашка срещу Мая Манолова

" Йорданка Фандъкова да каже по нейна поръчка ли бе занесена във в. Труд мръсната флашка с компромати против Мая Манолова и има ли присъединяване ГЕРБ в тази акция " – за това приканва коалиция „ България на жителите “, която поддържа кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

Коалицията, в която влизат ДБГ, Земеделския национален съюз, Национална движение „Симеон Втори" и " Път на младите " осъжда остро тона, който ръководещите задават в тази акция – напън и черен пиар.

" От през днешния ден започваме отброяване на дните, в които Фандъкова или ще се разграничи, или ще признае кой е занесъл флашката ", сподели водачът на ДБГ Димитър Делчев.

Водачът на листата на обединението за общински съветници напомня, че това не е първият случай на черен пиар и напън в тази акция. Преди няколко седмици на мушката бе арх. Игнатов, а БНР спря излъчването на стратегия " Хоризонт " поради опита да бъде цензурирана и свалена от екран журналистката Силвия Великова.

" След всичко това, към този момент имаме и флашка, изпратена явно от централата на ГЕРБ. След 14 години ръководство, това ли ни показвате от общината? Надяваме се способените органи да вземат ограничения, с цел да бъде акцията борба на хрумвания, а не на компромати ", съобщи още Димитър Делчев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР