Йордан Цонев закова Настимир Ананиев, който непрекъснато сменя партиите си

...
Йордан Цонев закова Настимир Ананиев, който непрекъснато сменя партиите си
Коментари Харесай

Цонев закова Настимир: Като радиоточка си!

Йордан Цонев закова Настимир Ананиев, който непрестанно сменя партиите си и този парламент е от „ Продължаваме промяната ” поради позвъняванията му от място в пленарната зала.

Ананиев, разбираш ли що по този начин нападателно се отнасят към теб всякога - да го кажа пред цялата аудитория, съобщи от трибуната Цонев, който взе думата за процедура по метода на водене на съвещанието.

Защото от място се обаждаш като радиоточка. Разбираш ли? И освен това не блестиш с някаква автентичност, сподели Цонев и получи бурни аплодисменти от цялата зала.

Направете му записка, господин ръководител, прикани Цонев и.д. шефа на Народното събрание Мирослав Иванов. „ Всеки път от място дрънка. Само той е, той просто свети в залата с тези позвънявания. И след това експанзията била към него. Разбира се - като я предизвикваш. Да си жив и здрав, да и по този начин ще бъде, сподели още Цонев.

Г-н ръководител, скърбя, че за повторно в границите на по-малко от седмица ми се постанова да ви напомням някои неща, обърна се Цонев и към Мирослав Иванов. Не се чувствайте длъжен да влизате в подробни пояснения от мястото, което заемате, тъй като сте оттатък правилника. Там сте с цел да давате думата, а не с цел да давате ум, сподели Цонев.

Всяка парламентарна група и всеки депутат имат право на мнение. Не се чувствайте длъжен да опровергавате мнението му, съобщи националният представител от Движение за права и свободи.

Той съобщи, че се изречени две грешки. Председателят Никола Минчев, някогашният, който излезе от това място с нашите овации, тъй като се оправи въпреки всичко в границите на приличието, остави разбиране у всички, че е свален, тъй като е безусловно почтен. Не, в онази процедура той не бе почтен и вие в този момент излъгахте, сподели Йордан Цонев, припомняйки чуването на Теодора Генчовски, което болшинството и Минчев не разрешиха да стане на закрито съвещание, макар че тя разгласи по какъв начин желае да показа документи с гриф „ Секретно ”.

Имам стенограмата и я четох. Министър Генчовска съобщи: Това, което ще кажа реферира към документи с гриф „ Секретност ”, което значи, че ние, с цел да знаем всичко, би трябвало да се съотнесем към документи с гриф „ Секретност ”. Реферира не значи, че не би трябвало да има закрито съвещание. Има го в стенограмата, сподели Цонев.

Второ – някогашният ръководител ни прати в секретна секция да четем. Там първо нямаше чиновници, тъй като те бяха тука. Питахме ги за какво сте тук, те споделиха ръководителя ни държи тук, сподели още националният представител.

Минчев не беше разписал документите, с цел да ги четем. Не ги беше разписал до 13,10 ч. Вземете моето изявление тъкмо в 13,10, където аз се обръщам към него и му споделям: Часът е 13,10 и вие не сте разписали документите и ни пратихте за зелен хайвер да ги четем. Това ли му е невинността, възмути се Йордан Цонев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР