Японците умеят да правят футуристични автомобили, но издигат в култ

...
Японците умеят да правят футуристични автомобили, но издигат в култ
Коментари Харесай

Когато японците копират от руснаците

Японците умеят да вършат футуристични коли, само че издигат в фетиш и оптимално опростения жанр. Може да звучи необичайно, само че тъкмо заради тази причина "уазките " са считани за безспорна дизайнерска икона в Страната на изгряващото слънце.

Продукцията на Уляновския авто цех има дребна, само че вярна войска от фенове в Япония. Макар да коства изумителните $40 000 и от горната страна поради митата, УАЗ-452 съумява да си откри купувачи. Продава се под гръмкото име Van Type 3909 Japan Special Edition и се предлага в два цвята - сиво "White Night " и зелено "Army Green ".



Японците толкоз харесват съветския микробус с нараснала проходимост, че даже "гримират " колите си в стила на ококорената му предна част. Има ателиета, които оферират промяна на целия челен панел на локални модели бусчета, с цел да замязят на УАЗ.



Козметичната интервенция не се изчерпва с видоизменение на физиономията. Тунинг комплектите включват и дребни, само че значими елементи като външните панти на вратите, въпреки от близко да се вижда, че са просто лепенки.















Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР