Ливърпул търси нов треньор, който да работи под ръководството на

...
Ливърпул търси нов треньор, който да работи под ръководството на
Коментари Харесай

Ливърпул обяви за нов треньор в LinkedIn, след като изпръска, за да намери нов шеф Арне Слот

Ливърпул търси нов треньор, който да работи под управлението на Арне Слот, откакто разгласява публикация за работа в LinkedIn.

Червените са подготвени да стартират нова епоха, откакто се сбогуваха прочувствено с Юрген Клоп през уикенда. 45-годишният Слот към този момент е доказан като правоприемник на германеца и публично ще стартира работа идващия месец.

Холандецът натрупа впечатляваща работа във Фейенорд през последните три години и ще събере нов треньорски екип, който да работи дружно с него на Анфийлд.

Ключови фигури от остарелия режим като Пеп Линдерс и Джон Ахтерберг към този момент си направиха път, до момента в който асистентът на Слот, Сипке Хълшоф, го последва в Англия. Очакват се спомагателни промени - в това число назначението на профилиран треньор.

Червените оповестиха ролята на уеб страницата за набиране на личен състав LinkedIn, описвайки своя съвършен претендент като човек, който може да усили оптимално резултатите на тима посредством „ изчерпателен разбор, подробно обмисляне и дарба експертно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР