Японците от Nissan стартираха продажбите на нов бюджетен компактен кросоувър,

...
Японците от Nissan стартираха продажбите на нов бюджетен компактен кросоувър,
Коментари Харесай

Nissan пусна много евтин кросоувър

Японците от Nissan стартираха продажбите на нов бюджетен стилен кросоувър, носещ наименованието Nissan Magnite. На този стадий най-евтиния кросоувър на Nissan ще се продава в Индия.

В главната настройка ще коства $7 200. Любопитното е, че серийната версия на Nissan Magnite не се разграничава доста от концепцията, която дебютира през 2019 година. Автомобилът е построен на платформата Renault-Nissan CMF-A.

Дизайнът е съвременен, а стайлингът на Datsun проличава от решетката на радиатора. Факт е, че преди време японците желаеха да създават Magnite под марката Datsun, само че по-късно обстановката се промени.

Magnite разполага с 8-инчова сензорна информационно-развлекателна система с Android Auto и поддръжка на Apple CarPlay (първата в своя сегмент), както и със 7-инчов екран на таблото, автоматизиран климатик, круиз надзор, безжично зареждане на смарт телефон, 360-градусова камера, ABS и EBD системи.

Двигателната гама включва 1.0 литров атмосферен мотор с мощ 72 к.с., който работи дружно с 5-степенна механична скоростна кутия и 1.0 литров турбо мотор с мощ 95 к.с., който работи дружно с „ механика” или с вариаторна трансмисия.

Nissan ще стартира да продава Nissan Magnite в Индия напълно скоро, като новият нискобюджетен кросоувър има за цел да се конкурира с кросоувъри като Kia Sonet и Ford EcoSport.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР