Японски изследователи на континента Антарктида пуснаха снимка на мистериозно същество,

...
Японски изследователи на континента Антарктида пуснаха снимка на мистериозно същество,
Коментари Харесай

Заснеха мистериозен хуманоид в Антарктида

Японски откриватели на континента Антарктида пуснаха фотография на мистериозно създание, което се счита за хуманоид, обитаващ Ледения континент.

Съществото на фотографията е бяло на цвят, а височината му е към 30 метра.

Първите сигнали за митично създание, което населява Антарктида, идват още през 90-те година на предишния век.

Преди близо 23 години учени са съобщили, че са видели голямо бяло създание, чийто лицеви черти били сходни на човешките.

Голяма част от откривателите на Антарктида споделят, че са виждали човекоподобни същества, които имали плавници и перки, сходно на русалки.

През 2007 година Гугъл Maps взриви света като пусна фотография на тайнствено китоподобно създание, появило се в южните райони на Антарктика.

Оттогава доста версии са се пробвали да обяснят какви тъкмо са тези големи същества, само че и до момента науката не е излязла с безапелационни доказателства.

Преди няколко години известният американски археолог Джоузеф Скипър откри на Ледения континент невероятни кости и черепи, за които се счита, че са остатъци от хуманоиди.

Антарктида е континент, който от десетилетия притегля интереса на хората.

 Антарктида

В края на 30-години на XX век нацистите провеждат няколко експедиции до континента.

Техните отчети настояват, че една от подводниците им е разкрила скришен проход към Антарктида.

Немците са считали, че този проход или е издигнат от извънземни, или е населяван от антични цивилизации. Разглеждала се е даже и хипотезата Антарктида да е изчезналият в Древността континент Атлантида.

Съществува и версията, че откакто нацистите изгубили Втората международна война, Хитлер бил евакуиран и прикрит на Ледения континент дружно с половинката му Ева Браун.

Говори се, че те са пристигнали на континента през 1945 година и са живели там до гибелта си през 70-те години на XX век.

След години на изследвания учените са съумели да потвърдят, че преди 34 милиона години Антарктида е бил зелен континент затрупан с растения и дървета.

Загадка за експертите си остава събитието, което е трансформирало Зеления континент в големия мразовит блок, който е в този момент.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР