Японската тенисистка Наоми Осака, която в момента участва на турнира

...
Японската тенисистка Наоми Осака, която в момента участва на турнира
Коментари Харесай

Наоми Осака стана кукла Барби

Японската тенисистка Наоми Осака, която сега взе участие на шампионата по тенис в Индиън Уелс, разкри, че и е мъчно даже да повярва, че съществува кукла Барби с нейния лик, съобщи Франс прес.

" Това е нещо значимо, тъй като когато бях дете, постоянно играех с кукли Барби, само че в същото време е ненапълно сюрреалистично ", сподели тя.

Осака завоюва поредно Откритото състезание на Съединени американски щати през 2018 година и Откритото състезание на Австралия през януари тази година.
 Майка на Осака е японка, а татко й е родом от Хаити. Осака означи, че " се гордее да съставлява хора, които считат, че не са показани ".

" За мен това в действителност е значима цел ", настоя тя.

Куклата с лика й е с импозантна прическа и с нахлупена на главата й шапка с козирка. Тя е от сбирката Sheroes, в която към този момент има кукли с ликовете на гимнастичката Лори Ернандес и състезателката по фехтовка Ибтихай Мохамед.

21-годишната Осака реши да подари на главно учебно заведение, учредено от татко й в Хаити, сумата, която ще получи от партньорството си с производителя на играчки " Мател ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР