Японската марка Nissan публикува само официални изображения на новия си

...
Японската марка Nissan публикува само официални изображения на новия си
Коментари Харесай

Nissan с нов всъдеход на рама

Японската марка Nissan разгласява единствено публични изображения на новия си всъдеход, който ще носи моделното име Terra. Новата високопроходима кола ще бъде показана през есента, само че към момента не се знае сигурно на кое от автомобилните изложби.

Най-вероятно това ще стане през април в Пекин. Няма публична информация за ТТ данните на модела, само че в интернет пространството се завъртяха много данни, касаещи новия Nissan Terra. Името е заимствано от един концепт на марката, който беше показан през 2012 година, само че по този начин и не влезе в серийно произвеждане.



Иначе серийният Nissan Terra ще съставлява средноразмерен всъдеход на рама, който е издигнат върху базата на пикапа Nissan Navara. Така той се явява правоприемник на Pathfinder. Предполагаемите габарити на Terra ще са: дължина - 4882 мм, ширина - 1850 мм, височина - 1853 мм и междуосие - 2850 мм.



Базовата версия ще е единствено със задно предаване, само че като алтернатива ще се предлага и 4х4 задвижване. Скоростните кутии ще са и автоматизирани, и механични. Този всъдеход ще има за цел да се опълчи на Toyota Land Cruiser Prado, като в началото ще се продава в Китай, само че след това ще бъде предлаган и на други пазари. Към момента не е известно дали България ще е измежду тях.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР