40-годишна жена и осемгодишно момиче бяха открити мъртви в имот

...
40-годишна жена и осемгодишно момиче бяха открити мъртви в имот
Коментари Харесай

Жена и осемгодишно момиченце са намерени мъртви в Обединеното кралство

40-годишна жена и осемгодишно момиче бяха открити мъртви в парцел в Салфорд. Полицията на Голям Манчестър (GMP) заяви, че са били извикани на улица Саут Радфорд малко след 10:30 сутринта.

„ Полицаи, Северозападната работа за спешна помощ и Пожарната и избавителна работа на Голям Манчестър за жалост откриха 40-годишна жена и осемгодишно момиче мъртви в парцела “, споделиха от полицията.
 Сцената в Салфорд, където 40-годишна жена и осемгодишно момиче бяха открити мъртви в парцел Полицията е отделила къщата
Всички познати родственици са осведомени и се подкрепят от профилирани чиновници, заяви Sky News.

Детектив надзорник Саймън Мойлс от окръг Салфорд на GMP сподели: „ Жена и младо момиче бяха трагично открити мъртви и ние работим интензивно като екип, с цел да установим какво се е случило тук тази заран. Въпреки че не търсим интензивно никой различен по отношение на това следствие, разбирам, че новината за гибелта им и огромното наличие на полицията и службите за незабавна помощ на адреса най-вероятно ще провокират известно безпокойствие у жителите и тези от по-отдалечени региони в Голям Манчестър. "

„ Искам да ги уверя, че считаме, че това е изолиран случай без по-широка опасност в общността. "
 Сцената в Салфорд, където 40-годишна жена и осемгодишно момиче бяха открити мъртви в парцел Оставени цветя на местопроизшествието
Говорител на градския съвет на Салфорд също сподели: „ Наясно сме с извънредно тъжната вест тази заран и нашите мисли и молебствия са към фамилиите и приятелите на тези, които трагично са изгубили живота си.

„ Ние работим в тясно съдействие с GMP и им оказваме помощ с тяхното настоящо следствие и нашите екипи ще поддържат както локалните поданици, по този начин и чиновниците на общинския съвет, които без подозрение са били мощно наранени от събитията през днешния ден. “

Мястото на случая е отцепено.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР