Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратарите

...
Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратарите
Коментари Харесай

Владимир Манолков прави осми зимен вратарски камп в Петрич

Бившият вратар на Локомотив (Сф) и сегашен треньор на вратарите в представителния тим на Локомотив (Сф), с най-голямата вратарска школа в България - Владимир Манолков разгласи във Facebook, че набира участници за 8-ми зимен вратарски камп в гр. Петрич.

Очаквайте 8-th Winter ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2024 от 15-tи до 20-ти декември в гр.Петрич! Каним стимулирани вратари да вземат присъединяване в програмата за профилирано образование за вратари на възраст от 8 до 23 години. За Кого Е Лагерът?

Ако вашето дете обича вратарската позиция и е готово да развие своите умения под управлението на професионални треньори с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални и европейски резултати, то това е идеалното място за него!

Какво Предлагаме? Кампът ще предложи 4 дни двуразови тренировки с огромно многообразие. Вратарите ще бъдат разпределени на възрастови групи, за всеки да получи задоволително самостоятелно внимание, без това да отнеме от динамичността на тренировката.В свободното време сред тренировките, младите вратари ще имат 4 видео лекции и разбори. За да създадем вашия избор още по-лесен и прелъстителен, предоставяме специфичен бонус за първите 20 регистрирани вратари в 7-ми профилиран вратарски лагер до края на месец март. Бонус за Първите 20 Регистрации до края на месец март! Видео материал с вратара от кампа - представящ самия него, историята и задачите му в къса видео визитка.

Защо Нашият Лагер? Ние сме първите в България отдадени на това да построяваме не просто вратари, а същински водачи в играта. Не изпускайте тази опция да подготвите вашето дете за блестяща вратарска кариера! Запишете го в този момент и му осигурете най-хубавото образование на вратари! Дати: 15-20 декември 2024

Място: об. Петрич, с.Коларово

За регистрация: Линк към цялостната стратегия и регистрация: http://bit.ly/3LwDEEI или сканирай QR кода Изпратете ни попълнената форма за присъединяване на имейл: [email protected]

За спомагателна информация не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0886009393 – Владимир Манолков

Сайт на събитието: https://www.artgoalkeepertrainingcamp.com/

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР