Януарските намаления са в разгара си и основното правило, което

...
Януарските намаления са в разгара си и основното правило, което
Коментари Харесай

25 шопинг находки от януарските намаления за по-изискан гардероб

Януарските понижения са в разгара си и главното предписание, което следваме, е да не купуваме нещо единствено тъй като е понижено, а да се насочваме към облекла и аксесоари, от които в действителност имаме потребност. Защото виновното извършване на покупки не е навредило на никого и точно този интервал от годината е подобаващ за рационално възобновяване на капсулния дрешник. Затова и в селекцията ни ще видите най-вече типичен неща като обемно в безпристрастен цвят, грациозен шлифер за прехода към пролетта, бял топ, който е съвършен за черен панталон и всеки блейзър, както и огромна tote bag за непредвидени покупки.
               

Именно пониженията за подобаващи, в случай че още нямате кашмирен или вълнен, а това сигурно е една от най-хубавите дълготрайни вложения, които може да извършите за дрешника си, изключително в случай че държите той да е по-стилен и изтънчен. Отново се насочваме към неутрални цветове като бежово, кафяво или сиво. Това се отнася и за бялата риза. За да наподобява добре, е хубаво да изберете модел от поплин, без значение от кройката и силуета. А по-късно е ясно, че може да я носите както през работната седмицата, по този начин и през уикенда с дънки или необятни панталони.
               

Прав грациозен панталон, миди рокля вид „ прегърни ме “, изчистени дънки и капитонирано яке допълват днешната ни селекция. При аксесоарите нямаше по какъв начин да не изберем най-малко един чифт бели кецове, както и черни ботуши, с които всеки зимен ще наподобява елегантно. Детайли като очила и фини огърлици прибавят на всеки тоалет онази характерност, от която той се нуждае.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР