Яна Маринова се изповяда в телевизионен ефир Яна Маринова се изповяда

...
Яна Маринова се изповяда в телевизионен ефир
Яна Маринова се изповяда
Коментари Харесай

Яна Маринова призна: Гаджето ми ме смилаше от бой!

Яна Маринова се изповяда в ефирен ефир
Яна Маринова се изповяда пред Мариян Станков – Мон Дьо в предаването „Събуди се“. Историята на една щерка, претърпяла огнения пъкъл на домашното принуждение.

„Осъзнавам, че доста неща в живота си съм ги правила, макар че се пробвах да ходя против всичко, което майка ми ме е учила. Въпреки че се поддадох на това време, което беше мутробарок, както съм го кръстила.

Въпреки че имаше моменти, в които ходех по чалгите, вместо да си отида при книгите. Въпреки че по улиците се стреляше и аз попадах в болница, тъй като съм улучена.

Въпреки че имах тогава гадже, което ме смилаше от пердах и което очевидно съм си намерила, с цел да й потвърдя, че и аз мога да съм толкоз готина и да съм подобен воин от филм като нея“, каза още актрисата, написа „България Днес“.

„Даниела, майка ми, Дункела от „Дружба“, по този начин й споделяха, тъй като беше и мъжкарана на всичкото от горната страна, върви с минижуп и яде шамарите от техните поради това, че се разхожда по този начин.

Нямаше клуб в София, в България, в който да не може да влезе, когато си пожелае. Водеше ме в тогавашната „Ялта“, с цел да ме учи по какъв начин да танцувам и да не съм като дървено дребосъче.
 Яна Маринова се изповяда пред Мон Дьо сн. Инстаграм
Яна Маринова се изповяда пред Мон Дьо сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР