Ненчо Балабанов, който от години е луд по тениса, успял

...
Ненчо Балабанов, който от години е луд по тениса, успял
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов заведе жена си на тенис лагер

Ненчо Балабанов, който от години е вманиачен по тениса, съумял да възпламени и брачната половинка си Катрин Русева по този спорт. Към днешна дата съпрузите са в Гърция на състезателен лагер. Малката Алина, която се появи на бял свят преди 6 месеца обаче, не е с тях – за нея се грижат бабите й.

 

Ненчо споделя, че с времето тенисът се е трансформирал в негова огромна пристрастеност и когато вървят на фотоси, първото нещо, от което се интересува, е дали някъде има тенис корт.

Тъй като дъщеричката им към този момент е поотраснала, двамата със брачната половинка му си разрешават да я оставят на грижите на бабите за по няколко дни.

 

В началото водещият на предаването „ Сделка или не “ бил постоянно недоспал поради новороденото, само че последователно съумял да влезе в темп и да почисти торбичките под очите си. Негови близки издават, че той интензивно се включва в развъждането на дъщеричката им. Както е известно, той има и по-голям наследник от първия си брак.

 

Заради проваления му брак зад тила, Балабанов нямал планове още веднъж да минава под венчило, само че Катрин съумяла да промени напълно визиите му. Така артистът се престраши да й предложи брак през лятото на 2022 година в Гърция, а сватбата им се състоя край Несебър. Малко след сватбата, двойката отпътува за Париж, а екскурзията им бе подарена от техни другари за сватбата. Истинският им меден месец обаче бе на Малдивите, където в действителност е била зачената Алина.

 

За разлика от артиста и тв водещ, чаровната брюнетка няма други наследници и от дълго време копнеела за дете. Тя е с цели 13 години по-млада от него, само че разликата във възрастта до момента не им е създавала спънки във връзката.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР