Яжте комбинацията от тези храни за по-здрав имунитет. Някои храни са

...
Яжте комбинацията от тези храни за по-здрав имунитет.
Някои храни са
Коментари Харесай

Комбинацията между тези храни е здравословна бомба за тялото ни

Яжте комбинацията от тези храни за по-здрав имунитет.

Някои храни са доста потребни, поради витамините и минералите в тях, само че когато са комбинирани с друга суперхрана, която да ги добавя по нутриенти, стават още по-здравословни.

Специалистите ги назовават “динамични комбинации ”, тъй като дружно тези храни се грижат интензивно за здравето и ни доставят всичко належащо. Разбира се, всяко дуо оказва помощ за друга цел.

Ето кои са те:

Сьомга със слънчогледови семена

Тази композиция понижа Постановление на Министерски съвет признаците, с които дамите се борят всеки месец. Ако готвим тези храни дружно, ще си набираме нужните мазнини, витамин D и калций, които да ни оказват помощ с болката и неразположението.

Броколи с елда

Това дуо ще опази сърцето ви от здравословни проблеми, поради високото наличие на витамин С и антиоксиданти, които се съдържат и в двете храни. Ако броколите не са ви обичани, можете да ги замените с листни зеленчуци.

 Комбинацията сред тези храни е здравословна бомба за тялото ни

Тофу и халапеньо

Веган алтернативата, както и останалите соеви артикули, е изключително потребна за контролиране на кръвното налягане и захарта в организма. Едновременно с това мощно лютивата храна е богата на антиоксиданти, които също спомагат да се понижи заплахата от ракови болести и проблеми със сърцето.

Нахут и лук

Това не е просто добра концепция за салата, само че и ефикасна композиция в битката против ниския имунитет и умората. Особено потребно дуо е за дамите над 50, които стартират да усещат признаците на менопаузата, тъй като тези две храни са доста богати на цинк и желязо.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР