Ядем масло, същото като преди 2 години. Няма никакво подобрение

...
Ядем масло, същото като преди 2 години. Няма никакво подобрение
Коментари Харесай

Плашещо! Какво може да се случи с тялото ни, ако ядем от опасното масло

Ядем масло, същото като преди 2 години. Няма никакво усъвършенстване от резултатите, направени тогава. Това съобщи Богомил Николов от Асоциация „ Активни консуматори “ в ефира на Нова телевизия във връзка шокиращото проучване, за което съобщихме през вчерашния ден. " Много се надявах, че растителните мазнини няма да ги има в маслото. Най-сериозното е и най-новото – влагането на този нетамицин, който е и химикал, и алерген ", добави той.

На въпрос какво рисково би могло да се случи с нас, в случай че хапнем масло, Николов съобщи: " Примерно вие имате податливост към алергия, взимате си масло и се чудите след това от кое място ви е пристигнала алергията, не знаете какво да вършиме ".

Виж още - Разтворимите супи нападат здравето - чети в www.zdrave.to.

Той добави, че 47% вода се съдържа в маслото, което е фрапантно и е доста над нормата. Тъй като това води до бързото му повреждане, се поставят разнообразни препарати, които да компенсират това.

В студиото беше и проф. Божидар Попов, ръководител на Българското сдружение по хранене и диететика. Той съобщи: " Разбира се, че нетамицинът е рисков, щом не е позволен. Това е химично съединяване, което може да повреди разнообразни системи в организма, в случай че се приема в по-голямо количество. Все отново надяваме се да не се стига до чак подобен банкет ".

" Всяко едно нещо, добавено към естествен артикул, го прави рисков. Тези млечни мазнини също, щом са вложени, би трябвало да са поставени на различен щанд и хората да знаят, че това са фалшификати ", добави той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР