Мъж от Самоков почина в болница, след като пострада при

...
Мъж от Самоков почина в болница, след като пострада при
Коментари Харесай

Мъж от Самоков почина след пожар в дома му

Мъж от Самоков умря в болница, откакто пострада при пожар, оповестиха от полицията. Вчера в Районно ръководство - Самоков е постъпил сигнал от гражданин на града за пожар в къщата на съседите му.

На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и незабавна помощ. По първични данни е открито, че пожарът е зародил в резултат на приключване на газ от туристическа газова бутилка. 

Деформирана е структурата на къщата, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – София.

 Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор

Оттам показаха, че жителите на къщата са превозени в болница. Жената е с 40% изгаряния и заплаха за живота, брачният партньор й – в сериозно положение, с 86% изгаряния, предава Българска телеграфна агенция. Той е умрял по-късно в лечебното заведение. 

Машината е прелетяла над регион с рискови тропически гръмотевични стихии

На местопроизшествието е осъществен оглед. Образувано е досъдебно произвеждане по случая, прибавят от полицията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР