XIII-ото издание на Международния фестивал за млади изпълнители на популярна

...
XIII-ото издание на Международния фестивал за млади изпълнители на популярна
Коментари Харесай

Младежи представят културата и традициите си във Велинград

XIII-ото издание на Международния фестивал за млади реализатори на известна музика и модерни и присъщи танци „ Дъга над Клептуза ” ще се организира от през днешния ден до 2 юли във Велинград. По време на събитието младежи от целия свят имат опция да покажат гения си, както и своята просвета и обичаи.

Откриването на фестивала ще бъде през днешния ден от 10:00 ч. в НЧ “Отец Паисий-1893 “ с конкурсна стратегия за всички възрастови групи - самостоятелни реализатори, дуети и обединения в осъществяване на българска ария. По-късно следобяд следва откриването на танцовия конкурс, а от 19:00 часа ще бъде награждаването на спечелилите.

Програмата продължава и в почивните дни с разнообразни изяви, като ще приключи в неделя с награждаване на спечелилите - вокални реализатори.

Идеята на фестивала е градът да се утвърди като фестивален център и желана туристическа дестинация. Основна цел е одобряване на музикална кутура измежду младежите и основаване на другарски връзки и обмяна на положителни практики измежду участниците с друга религиозна и етническа принадлежност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР