Xiaomi в колаборация с Daniel Arsham трансформират най-новия международен модел

...
Xiaomi в колаборация с Daniel Arsham трансформират най-новия международен модел
Коментари Харесай

Xiaomi и Даниел Аршам обявяват сътрудничество със специалното издание Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

Xiaomi в колаборация с Daniel Arsham трансформират най-новия интернационален модел смарт телефон

 
-->
„ Винаги съм се интересувал от представянето на работата си в сфери отвън нормалните за света на изкуството. Подходих към Xiaomi 12T Pro като към статуя и като функционален обект; след 20 години хората, които имат този телефон, към този момент няма да го употребяват като телефон, а като скулптурен обект, обвързван с съответен миг във времето и пренасящ го оттатък неговата функционалност. “

Даниел Аршам

„ В работата си Даниел постоянно залага на концепцията за времето - както бъдещето, по този начин и историята. Като компания, в чиято основа са иноваациите, времето е нашият най-ценен актив и е това, което сме подготвени да обменим за качество и технология. Това съдействие не се отразява единствено в един смарт телефон, само че и в съвременна технология, употребена за актуализиране на дизайна на актьора. Вярваме, че това ще бъде трогателен артикул за хората през днешния ден и ще остане забавен и колекционерски предмет за десетилетия напред. ”

Xiaomi

Обединявайки световете на скулптурата  и на най-голямото модерно улеснение - смарт телефонът, Xiaomi си сътрудничи с Даниел Аршам, с цел да трансформира най-новия си интернационален модел, Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition, в емблематичнo дизайнерско комбиниране на минало, настояще и бъдеще в образа на актуален артефакт.

За първи път актьорът опитва с използването на разнообразни текстури и ествествени ерозии от скулптурите си върху смарт телефон, залагайки на неговата философия за „ Бъдеща археология “.

Олицетворявайки обект на фикционална археология и изследвайки нови гледни точки от взаимоотношението с устройството, продуктът е основан с внимание до най-малките елементи от скулптурната кутия до цялостното чувство, когато държите това Xiaomi устройство в ръцете си.

Това съдействие се управлява от главните полезности на Xiaomi за иновация, дизайн и произвеждане и е завършено от духа на времето на Даниел Аршам във визия на фикционална археология и в посока на мислено бъдеще на цифрова дематериализация.

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition ще се предлага в лимитирано количество от 2000 устройства в Европа. Продуктът от колаборацията ще бъде пуснат на пазара на 16 декември 2022 година и ще бъде наличен на highsnobiety.com като извънреден онлайн сътрудник за търговия на дребно, mi.com и в специфичния pop-up магазин Xiaomi x Daniel Arsham Berlin от 16 до 17 декември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР