Wizz Air обяви днес, че в резултат на наложените национални

...
Wizz Air обяви днес, че в резултат на наложените национални
Коментари Харесай

Wizz Air спира всички полети между България и Испания

Wizz Air разгласи през днешния ден, че вследствие на наложените национални ограничавания за пътешестване, от 18 март 2020 година самолетната компания ще спре всичките си полети от България до Испания до 3 април 2020 година

Спирането на полетите е мярка за ограничение на разпространяването на пандемията COVID-19. Пътниците с резервации, наранени от прекъсването на полетите, ще бъдат автоматизирано осведомени по имейл, ако са създали резервациите си непосредствено на wizzair.com или посредством мобилното приложение на самолетната компания.

120% от в началото платената такса автоматизирано ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде употребена през идващите 24 месеца за закупуване на артикули и услуги на Wizz Air. Пътниците могат също да изберат цялостно възобновяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат осведомени за нужните стъпки, с цел да получат банков превод или превод към банкова карта, в обособен имейл. В този случай клиентите ще имат право единствено на 100% от в началото платената цена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР