WINBET е основен партньор на Българската снукър федерация за организирането

...
WINBET е основен партньор на Българската снукър федерация за организирането
Коментари Харесай

WINBET e основен партньор на първата българска снукър лига

WINBET е главен сътрудник на Българската снукър федерация за организирането и провеждането на първата българска снукър лига.

Деветнайсет състезатели се състезават в дебютното издание на WINBET Снукър Лига, а почитателите на този спорт към този момент могат да слагат на срещите от надпреварата на уеб страницата.

Мачовете от програмата на лигата се организират в Националната снукър академия всяка сряда от 19:00 ч. и могат да бъдат следени онлайн в телевизионния канал Sportal TV, както и на сайта .

Срещите започнаха на 25 октомври, като в първите два дуела от шампионата Максим Костов завоюва с 3:0 против Петър Зоровски с нов персонален връх от брейк на стойност 98 точки, а Велиан Димитров победи със същия резултат Тихомир Йорданов с най-висока серия от 60.

Това e следващата самодейност в партньорството сред WINBET и Българската снукър федерация, което до момента включваше поддръжка от страна на компанията за разнообразни интернационалните събития от програмата на федерацията.

„ Благодаря на WINBET за дългогодишното партньорство и поддръжка в развиването на българския снукър и популяризирането на този прелестен спорт в България. WINBET Снукър Лига е значима стъпка за развиването на българските състезателив този спорт и помощта на WINBET е от извънредно значение за нас “ разяснява ръководителят на Българската снукър федерация Олег Велинов.

„ Развитието на български спортисти и гении е извънредно значим детайл от политиката на WINBET за поддръжка на българския спорт. WINBET Снукър Лига е последваща разумна стъпка в нашето партньорство с Българската снукър федерация и се надяваме да се трансформира в сполучлива платформа за развиването на българските гении в този спорт “, съобщи основният маркетинг шеф на WINBET Десислава Колева Иванова.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на   и на 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР