Взетото от ЦИК решение за общо отчитане на гласовете от

...
Взетото от ЦИК решение за общо отчитане на гласовете от
Коментари Харесай

Мая Манолова бясна. Разкри заговор на Нинова в ЦИК

Взетото от ЦИК решение за общо отчитане на гласовете от хартиените бюлетини и машинното гласоподаване е неуместно, съобщи пред Българска национална телевизия водачът на " Изправи се БГ " Мая Манолова.

От коалиция " Левицата ", в която тя е водеща фигура, са внесли тъжба в Административния съд против решението на ЦИК. Манолова разяснява, че съгласно нея зад него стои сговор от партиите от така наречен " хартиена коалиция ".
-->
" В Народното събрание ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия се разправиха с машините, върнаха хартиения избор. Техните представители в ЦИК и двама от Има Такъв Народ отвориха пътя към следващото нападение на изборите, съобщи Мая Манолова.

Според нея се унищожава опцията да се наблюдава броят от хартиените бюлетини и гласовете от машините поотделно.

" Изпълнител на мръсната поръчка са представителите на Нинова, защото нещо е дадено, че ще се " прелее " като манипулирани гласове по време на гласуването. Това е самоубийствено решение за една партия, която желае почтени избори. ГЕРБ сме ги гледали по какъв начин боравят с хартиените бюлетини, те откраднаха локалните избори през 2019 година, съобщи Мая Манолова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР