Взаимното уважение е залог за стабилни взаимоотношения. Определени поведенчески модели

...
Взаимното уважение е залог за стабилни взаимоотношения. Определени поведенчески модели
Коментари Харесай

Знаците, които издават, че той не ви оценява

Взаимното почитание е залог за постоянни взаимоотношения. Определени поведенчески модели издават, че мъжът не прави оценка дамата до себе си и тя не е толкоз значима за него. 

Той не демонстрира интерес към вашия триумф

Един от главните индикатори, че обичаният не ви прави оценка, е неговото равнодушие към вашата работа, занимания и достижения. Но още по-лошо е, в случай че той усеща малоценност поради вашите триумфи или даже ги приема като опасност за себе си.

Той не се интересува от вашите усеща

Когато преживявате сложен интервал и се нуждаете от помощ, а вашият фаворит демонстрира безразлично отношение към протичащото се с вас, това също е неприятен знак. Дори и той да не може да разбере по какъв начин се чувствате в подобен миг, сигурно може най-малко да ви поддържа.

Той обръща повече внимание на други хора

Обръщането на внимание на други хора, в това число на представители на противоположния пол, изключително в случай че са привлекателни, е обикновено както за дамите, по този начин и за мъжете. Но в тази ситуация е значимо да не прекрачвате границите на разсъдъка. Ако вашият сътрудник непрекъснато се заглежда по други дами, разрешава си да флиртува с тях даже във ваше наличие, това е сигурен знак, че не сте толкоз значима за него.

Той ви манипулира

Начинът, по който се държим по време на спор, издава доста за отношението ни към колегата и връзката.

Ако мъжът прибегне до прочувствена операция - напомня минали неточности, заплашва с разлъка, пренебрегва вашите причини и страсти - това е обезпокоителен сигнал. Тази тактичност е ясно доказателство, че той не ви прави оценка.

Той не съблюдава обещанията си

Мъж, който цени обичаната си, постоянно държи на думата си и извършва отговорности към нея и фамилията. Искреното предпочитание да направи нещо за дамата, която обича, готовността му да се притече на помощ всеки миг, приказва доста за отношението му към  неговата обичана. Липсата на сходни прояви също приказва доста.

Той не е сантиментален

Всяка дълготрайна връзка рано или късно доближава миг, в който мощните усеща се заменят с табиет. Това дава чувство за комфорт, само че лишава доста от насладите, които сътрудниците са изпитвали в началния стадий. Голяма част от двойките стопират да излизат и избират да прекарват времето си на дивана пред тв приемника.

За да може една връзка да носи наслада и наслаждение, и двамата сътрудници би трябвало да положат старания за това, предизвиквайки обич и пристрастеност с романтика. Но въпреки всичко водещата роля в тази ситуация би трябвало да принадлежи на мъжа - не на вятъра той е представител на мощния пол.

Позволява си да бъде недодялан с вас

Друг значим симптом за това какъв брой ви прави оценка обичаният е методът, по който се държи с вас.

Любящият мъж в никакъв случай не би си разрешил да унижи своята обичана и да подкопае самочувствието ѝ. И още повече той не би си разрешил да го направи пред други хора. 

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР