Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Вторник, 20 октомври – непредсказуем ден, изпълнен с напрежение и конфликти

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Вторник, 20 октомври – ден, изпълнен напрегнато, непредсказуемост, изненади и спорове.

Днес е денят на Марс. Тази планета символизира способността ни да действаме и взимаме решения. Всъщност, всички форми на нашата интензивност са свързани с него. Но сега той е в конфликт с Юпитер, Плутон и Сатурн и работи посредством крайните си прояви. Това прави човек нападателен и конфликтен. Тъй като Марс е и назадничав, при доста от вас ще възникне автоагресия. По предписание тя е скрита и излиза на повърхността под формата на контузии, които човек самичък си предизвиква. Те се получават на пръв взор при нещастни случаи и нелепи произшествия, които стават като че ли инцидентно. Автоагресията може да е мотив и за характерни болести, свързани с поддържане на нараснала температура и други възпалителни процеси, за които лекарите не намират никаква причина. Това се дължи на потисканите страсти, които ненадейно излизат на повърхността във тип на напрежение, спорове с близкото обграждане или във тип на страхове. За доста дребна част от хората, където Марс е добре подложен в хороскопа, човек ще е мощен, деен, деятелен, волеви, напорист и разговорлив.

Съветът за този ден е да се пазим при контактите си с хората от вероятни заразявания.

Също по този начин ретроградният Меркурий е застанал навръх противоположната страна на своя настойник Уран. Добре е да отложите всевъзможни пътувания, изключително със аероплан. Не инвестирайте в нови разработки и такива, които са свързани с ИТ-технологиите. Не купувайте никаква техника и електроника. Във всеки случай денят ще е изпълнен с непредвидени събития.

Уран е свързван с автентичност, неочакваност, необикновеност, оригиналност, нестандартност, екстравагантност. Съветът ни е да обмисляте добре бъдещите си проекти.

Този вторник ще се отрази на душeвността ви, засягайки освен умствените ви качества, само че и нервната ви система. Ще имате висока сензитивност към външната среда и непосредственото ви обграждане. Това ще се дължи на нарасналата сензитивност на нервната ви система. Пазете се – изключително в случай че слабото ви място са нервните болести.

Денят е подобаващ за развиване на фини интуитивни качества. Това е досетливост на мозъка да открива непредвидени и неочаквани решения. Ще имате триумфи, в случай че ползите ви са към тези неща, които обгръща Уран - електроника, астрономия, астрология, космонавтика. Ще развиете качества към разкриване на нови области и нови посоки в науката. Възможно е да си създадете другарства с невероятни хора, надарени с ексцентрично мислене. Но също по този начин бъдете подготвени за внезапни и непредвидени спорове с другари или част от обкръжението ви, а даже и за раздор в връзките сред остарели приятели. Но не унивайте, постоянно може да поискате или да дадете амнистия, както и да си спечелите нови другари.

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР