Вторник, 23 февруари - Необичайни желания, склонност към прекалено идеализиранеДнес

...
Вторник, 23 февруари - Необичайни желания, склонност към прекалено идеализиранеДнес
Коментари Харесай

Вторник, 23 февруари - Склонност към прекалено идеализиране

Вторник, 23 февруари - Необичайни стремежи, податливост към прекомерно идеализиране

Днес триумф ще имат всички, които се занимават с кино, спектакъл, а също по този начин артисти, музиканти, танцьори. Освен това денят е прекрасен за хората, чийто бизнес е обвързван със СПА центрове, здравна техника, нефт, медикаменти. Успешен ден и за тези, които се занимават с произвеждане и продажба на алкохол и всевъзможни течности.

Хората, които търгуват с животни или имат ветеринарни кабинети, също ще имат триумф.

Като цяло за представителите на всички зодии е добре да демонстрират по-голяма самонадеяност.

Успехите в живота ще идват вследствие на лични старания, дарба за централизация и добра организация. Добре е да проявявате отговорност, морал и животът ви ще се подреди по добър метод.

Овните е добре да внимават с парите, с цел да не изгубят или изхарчат повече от плануваното. За тях денят е подобаващ за споразумяване на въпроси, свързани с недвижима благосъстоятелност. Те сполучливо може да възнамеряват далечни пътувания, да поддържат връзка с чужденци.

Телците през днешния ден може да разчитат на другарска поддръжка и реализация на някои от проектите им. Те може да имат триумф в инициативи, свързани с техника и компютри. Може да възнамеряват бизнеса си и да го уголемяват и трансформират. Отношенията с висшестоящи и началници ще имат удобно влияние за тях.

Близнаците ще изживеят позитивни промени, свързани с пари и с опция да изкарват такива. Те би трябвало да са самоуверени, в случай че споделят с началници и висшестоящи. Ако имат да уреждат въпроси, свързани с банки, съдилища и държавни администрации, това е уместно време да работят.

Раците през днешния ден ще имат триумфи в доста неща, с които се захващат. Те може да разчитат на шанс. Добре е да сдържат страстите си, изключително, в случай че водят диалози и договаряния с бизнес сътрудници. На тях по-особено ще им върви в връзките със чиновници в държавни администрации.

Лъвовете през днешния ден сполучливо ще водят договаряния, ще изготвят контракти и всевъзможни документи. Те ще имат триумф, в случай че други лица са им доверили парите си. Успешно ще могат да се оправят с неща, свързани с заеми, заеми, задължения.

Девите ще имат триумф при воденето на договаряния и подписването на контракти. Те през днешния ден може да осъществят някои от своите проекти и планове, както и да вършат промени в тях. За тях денят е удобен за всевъзможен бизнес, обвързван със земеделие, животни, медицина, хранене, почистване, разтривки.

Везните може да правят промени в бизнеса, като, да вземем за пример, го уголемяват. Отношенията с началници и висшестоящи ще са удобни, както и с сътрудници и подчинени. Днес може да наемат служащи, чиновници, подизпълнители. Ако ръководят непознати пари, е добре да са деликатни, тъй като може да има изненади.

Скорпионите ще имат триумф в действия, свързани с преподаване, пътешестване, работа в банки и съдилища, държавна администрация. Те може да имат триумф и в занимания, свързани с изкуство, кино, спектакъл, работа с деца. Успешно могат да възнамеряват и далечни пътувания.

Стрелците могат да се заемат с неща, свързани със заеми, погашение на задължения и подписване на застраховки. За тях е удобно да уреждат въпроси, отнасящи се до недвижима благосъстоятелност, наеми, строителство, покупко-продажби с парцели. Ако пък заниманията им са свързани със секретни интервенции, е добре да знаят, че ще имат доста сполучлив ден.

Козирозите могат да възнамеряват къси пътувания, да имат триумф в действия, свързани с превоз, връзки, търговия, учене и преподаване. На тях ще им върви в връзките с сътрудниците. Последните може да са по-емоционални и с променливи стремежи и настроения.

Водолеите през днешния ден ще имат триумф при обмисляне на финансите си. При тях може да има доход на по-големи суми. Днес е добре да работят старателно, тъй като работата ще им донесе в бъдеще компенсация. Отношенията с подчинени, сътрудници, подизпълнители ще са удобни за тях и те ще работят добре за тях.

Рибите са щастливи до края на февруари, а също по този начин и до 20 март, тъй като Слънцето се движи в техния знак. Ще имат шанс и триумф във всичко и би трябвало самоуверено да изявяват себе си.

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР