Вторият сезон на хитовия игрален сериал, продуциран от Българската национална

...
Вторият сезон на хитовия игрален сериал, продуциран от Българската национална
Коментари Харесай

Излезе трейлърът на втори сезон на сериала на БНТ – „Вина“


Вторият сезон на хитовия игрален сериал, продуциран от Българската национална телевизия – „ Вина “ – стартира на 7 януари 2024 година и ще се излъчва всяка неделя от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1. Почитателите на сериала към този момент имат опция да се потопят в сюжета и атмосферата на многоочакваното продължение с премиерата на формалния филмов откъс на „ Вина 2 “.

„ Във втори сезон на „ Вина “ връзките сред героите ще се доразвият и ще забележим по какъв начин предишното има отражение върху сегашното. Мотото на този сезон е: Ако искаш бъдещето да е друго от предишното, не забравяй предишното “, сподели Виктор Божинов, режисьор на сериала „ Вина “ в предаването „ Денят стартира “  по Българска национална телевизия 1.

„ Зрителите към този момент видяха, че моят воин е много комплициран по отношение на своите усеща по отношение на две дами и мисля, че най-сетне ще вземе решение “, показа от своя страна артистът Владимир Зомбори, който извършва една от основните функции във „ Вина “ – тази на Филип.

Вижте какво описаха Виктор Божинов и Владимир Зомбори в „ Денят стартира “ ТУК

Сценаристи на „ Вина “ са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Креативни продуценти на втори сезон са Виктор Божинов и Ваня Николова. Режисьор по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божилов и Георги Гвоздев. Художник-сценограф на актуалните епизоди е Самуил Ганев, а на епизодите в ера – Росица Бакева. Изпълнителен продуцент е Надежда Цветкова.

Освен Владимир Зомбори, актьорският състав на „ Вина “ включва Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Кристина Верославова, Герасим Георгиев – Геро, Силвия Лулчева,  Димитър Селенски, Климентина Фърцова и други Сред изненадите във „ Вина 2 “ е присъединяване на една от най-талантливите и обаятелни актриси – Лилия Маравиля. Зрителите ще видят още няколко нови лица – Мая Бежанска, Милица Гладнишка и Биляна Петринска. Ролите в епизодите в ера се извършват от Александър Хаджиангелов, Ева Данаилова, Изабела Иванова, Велислав Павлов, Фани Коларова, Петър Дочев, Каталин Старейшинска.

За да си напомнят феновете на Българска национална телевизия началото на вълнуващата история в сериала „ Вина “, Българска национална телевизия 2 ще излъчи повтаряне на първи сезон в празничните вечери към Рождество и Нова година – по два епизода на 22, 23, 24 декември и 29, 30, 31 декември от 20:00 ч. по Българска национална телевизия 2.

Гледайте формалния филмов откъс на сериала „ ВИНА “, СЕЗОН 2 ТУК

Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът „ Вина “ е част от филмопроизводството на публичната телевизия

ГЛЕДАЙТЕ ВТОРИ СЕЗОН НА СЕРИАЛА „ ВИНА “ ОТ 7 ЯНУАРИ 2024 година ВСЯКА НЕДЕЛЯ ОТ 21:00 ЧАСА Пожарна охрана Българска национална телевизия 1

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР